"Θα είμαι για πάντα ένας από εσάς"

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Η ανάρτηση του Ισπανού αμυντικού στα social media και το αντίο σε ομάδα και οπαδούς

Ο Φραν Βέλεθ, μέσω ανάρτησης του στα social media, έβαλε τον δικό του επίλογο στην παρουσία του στους “κιτρινόμαυρους”.

Διαβάστε αναλυτικά το αντίο του Βέλεθ τόσο στην ομάδα με την οποία αγωνίστηκε για 2 χρόνια, όσο και στον κόσμο με τον οποίο δέθηκε.

“Σήμερα είναι η μέρα που λέω αντίο στον ΑΡΗ!

Μετά από δύο χρόνια ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσω έναν σύλλογο στον οποίο εγώ και η οικογένεια μου ήμασταν περισσότερο χαρούμενοι. Ειλικρινά, έχω μόνο ευχαριστίες για όλους αυτούς τους ανθρώπους που με συνόδευσαν σε αυτό το ταξίδι.

Πρώτα από όλους, θέλω να ευχαριστήσω το club, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και το προνόμιο που μου δόθηκε να φορέσω μία από τις ιστορικότερες φανέλες της Superleague.Για μένα ήταν η μεγαλύτερη τιμή να εκπροσωπώ και να είμαι ηγέτης αυτής της ομάδας. 
Στην συνέχεια, θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, που με έκαναν να νιώθω σαν στο σπίτι μου αυτά τα δύο χρόνια και με έκαναν να ανακαλύψω την πραγματική σημασία της λέξης “ομάδα”. 

Και τέλος, ιδιαίτερη αναφορά στους οπαδούς της ομάδας. Σας ευχαριστώ που μου μάθατε πως το ποδόσφαιρο βιώνεται με τόσο πάθος και με αφήσατε να το ζήσω όλο αυτό μαζί σας. Ευχαριστώ επίσης και τον Super 3, που σεβάστηκε την απόφαση μου. Θα είμαι πάντα ένας από εσάς. Σήμερα σταματάω να είμαι παίκτης του ΑΡΗ, όμως ένας δεσμός δεν σταματάει ποτέ να υπάρχει. Από σήμερα και για πάντα, θα είμαι ένας από εκείνους που αγαπούν τον ΑΡΗ.

Καλή τύχη στο μέλλον… 

Φραν Βέλεθ”

Προτεινόμενα Άρθρα