Συγκεκριμένες επιλογές…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Οι δεδομένες παρουσίες και η… σκέψη για το δεξί άκρο της άμυνας.

Η ανακοίνωση της αποστολής του ΑΡΗ για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ξεκαθαρίζει σημαντικά το τοπίο σε ό,τι έχει να κάνει με την ενδεκάδα.

Η ομάδα θα παραταχθεί με 15 παίκτες και έτσι γίνεται ξεκάθαρο ότι οι επιλογές του Μίκαελ Ένινγκ είναι συγκεκριμένες, χωρίς όμως να μπορεί να θεωρηθεί κάτι σίγουρο έστω κι έτσι.

Μία πιθανή ενδεκάδα πάντως, έχει τον Κουέστα στο τέρμα, με τους Ρόουζ και Μπαγκαλιάνη στο κέντρο της άμυνας. Στα μπακ, ο Κόρχουτ είναι σίγουρος στα αριστερά, όμως όχι και ο Σούντγκρεν στα δεξιά.  Ο Σουηδός είναι η προφανής επιλογή -και η πρώτη θερητικά- αλλά δεν αποκλείεται να παίξει ο Μπακούτσης.

Η παραμονή του Ματίγια δεν… χαλάει το δίδυμο της μεσαίας γραμμής με τον Σάσα. Μαντσίνι, Μαρτίνες και Γκάμα θα είναι η τριάδα πίσω από τον Διαμαντόπουλο σε 4-2-3-1. 

Η μόνη περίπτωση να αλλάξει κάτι στην επίθεση είναι να παίξει ο Μπακούτσης στον άξονα και να προωθηθεί ένας εκ των Ματίγια ή Σάσα. Ή να γίνει η έκπληξη με τον Λίριν Ντουάρτε! 

Μέχρι και χθες πάντως η τεχνικής ηγεσία δεν είχε πάρει τις οριστικές αποφάσεις για την ενδεκάδα. Κάτι που πλέον θα γίνει λίγες ώρες πριν το ματς.

Προτεινόμενα Άρθρα