Πολλές επαφές, αρκετά χρήματα και διάφορες κατηγορίες παικτών

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τις τελευταίες μέρες οι διαπραγματεύσεις στον ΑΡΗ γίνονταν… non-stop. Είτε μιλάμε για παραμονές είτε για διακανονισμούς.

Οι “κιτρινόμαυροι” κάθισαν στο ίδιο τραπέζι κυρίως με τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονταν, καταθέτοντας προτάσεις παραμονής για τα πλέι οφ στους περισσότερους. Με τις απαντήσεις να είναι γνωστές. 

Κάποιοι έδειξαν κατανόηση στην όλη κατάσταση που αντιμετωπίζει η ομάδα. Άλλοι είχαν αποφασίσει ήδη να συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους. Και άλλοι έβαλαν πάνω απ’ όλα το οικονομικό. 

Ο ΑΡΗΣ συνάντησε από καλή διάθεση μέχρι και… εκβιασμούς σε ό,τι έχει τα κάνει τα χρήματα, χωρίς όμως να υποκύψει σε κανέναν από αυτούς παρά την δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται. 

Ακόμα κι έτσι πάντως, τις τελευταίες μέρες βγήκαν αρκετές χιλιάδες ευρώ (500-600.000) από τα ταμεία της ΠΑΕ (για να είμαστε ακριβείς του μεγαλομετόχου ελλείψει σσίδων στην ΠΑΕ) είτε για παίκτες που παρέμειναν, είτε για τους διακανονισμούς που έγιναν τόσο με αυτούς, όσο και με εκείνους, που από χθες αποτελούν παρελθόν για την ομάδα.

Προτεινόμενα Άρθρα