"Σκόρπισε" την Μπρέσια η Ίντερ

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Στο άλλο ματς που έγινε την ίδια ώρα, δύο βαθμολογικά αδιάφορες ομάδες, οι Μπολόνια και Κάλιαρι, αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο Renato dall’ Ara

Μετά την πολύ αγχωτική νίκη με δύο γκολ από το 84′ και μετά στην έδρα της Πάρμα, η Ιντερ πέρασε ένα χαλαρό απόγευμα στο Meazza κόντρα στην Μπρέσια και επανέφερε τη διαφορά από την Λάτσιο στο -4 και από την Γιουβέντους στο -8.

 
Μόλις στο 4′ η γκάφα του Γιανγκ χάρισε τετ-α-τετ στην Μπρέσια αλλά ο Αλφρέντο Ντοναρούμα δεν σκόραρε και στο επόμενο λεπτό ο Αγγλος μπακ με καταπληκτικό βολέ ύστερα από σέντρα του Αλέξις Σάντσες άνοιξε το σκορ. Οι Nerazzurri δεν άργησαν να τελειώσουν την υπόθεση τρεις βαθμοί καθώς στο 19′ ο Μόζες ανατράπηκε στην περιοχή και ο Αλέξις μετέτρεψε σε γκολ την εσχάτη των ποινών, ενώ στο 45′ ο Γιανγκ έδωσε και ασίστ καθώς από τη δική του σέντρα ο Ντ’ Αμπρόζιο με κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Στην επανάληψη, ο Γκαλιαρντίνι, που κόντρα στην Σασουόλο είχε χάνει την ευκαιρία του αιώνα, έκανε με κεφαλιά έπειτα από φάουλ το 4-0. Στο 84′ οι δύο παίκτες που ξεκούρασε ο Κόντε ήταν μέσα στη φάση για το 5-0 καθώς ο Λουκάκου έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, ο Γιόρονεν έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο Ερικσεν από κοντά έγραψε το 5-0, ενώ το τελικό 6-0 διαμόρφωσε στο 88′ με ωραίο αριστερό σουτ ο Καντρέβα.

 

Στο άλλο ματς που έγινε την ίδια ώρα, δύο βαθμολογικά αδιάφορες ομάδες, οι Μπολόνια και Κάλιαρι, αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο Renato dall’ Ara. Το σκορ για το σύνολο του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς άνοιξε στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους ο Μούσα Μπάροου με δυνατό αριστερό ενώ στο πρώτο λεπτό της επανάληψης, ο Τζιοβάνι Σιμεόνε με πλασέ από κοντά ύστερα από σέντρα-σουτ, ισοφάρισε για το 1-1 που έμελλε να διατηρηθεί μέχρι το φινάλε.

Προτεινόμενα Άρθρα