Καρέρα: "Έχουμε μπροστά μας έναν δύσκολο αγώνα"

από Γιώργος Γκάτος

Ο Μάσιμο Καρέρα επισήμανε την σοβαρότητα που πρέπει να δείξει η ομάδα του στο παιχνίδι της Κυριακής, απέναντι στον ΑΡΗ

“Είχαμε προετοιμαστεί σωστά για αυτόν τον αγώνα. Ξέραμε ότι θα ήταν ένας δύσκολος αγώνας, όπως θα είναι και ο επόμενος. Αφήνουμε πίσω το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και βλέπουμε αυτό που έχουμε μπροστά μας με τον ΑΡΗ. Ξέρουμε ότι και εκεί θα είναι ένας δύσκολος αγώνας. Θα χρειαστεί να έχουμε την όρεξη και την ένταση που απαιτείται” σημείωσε αρχικά ο Μάσιμο Καρέρα στην κάμερα των καναλιών Novasports.

Για το παιχνίδι που προηγήθηκε:

“Πρέπει να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι. Το προηγούμενο πέρασε. Ήταν μια καλή νίκη. Όπως έχω πει αρκετές φορές, χρειάζεται καιρός για να αναπτυχθεί η “φόρμα” στην οποία φτάσαμε την Κυριακή. Πλέον είναι πιο σημαντικό το παιχνίδι της Κυριακής (σ.σ. με τον ΑΡΗ), γιατί αν δεν κερδίσουμε δεν θα ισχύει η προηγούμενη νίκη.”

Για την ψυχολογία της ΑΕΚ μετά την τελευταία νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ:

“Ήταν σημαντική νίκη για την ΑΕΚ και πρέπει να πω συγχαρητήρια στα παιδιά. Το σημαντικό είναι αυτό που έρχεται μπροστά και να έχουμε την όρεξη στα επόμενα παιχνίδια. Πρέπει να έχουμε τη σωστή φυσική και ψυχική κατάστσση για να τα αντιμετωπίσουμε.”

Για την επιστροφή της ΑΕΚ στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και το παιχνίδι που έρχεται:

“Η διαφορά είναι ότι αν μπούμε και πιστέψουμε ότι έχουμε κερδίσει ήδη, θα χάσουμε. Όπως έχω πει πολλές φορές, πρέπει να μπούμε την σωστή ένταση. Αν πιστέψουμε ότι είναι εύκολος ο αγώνας, όσα έχουμε κάνει ως σήμερα δεν θα έχουν θα έχουν σημασία.”

Για το αν θα ξεκουράσει ποδοσφαιριστές στο επόμενο διάστημα:

“Στο μυαλό μου έχω μόνο τη νίκη. Για κάθε παιχνίδι διαλέγω το σχήμα και τους παίκτες που πιστεύω πως θα ανταπεξέλθουμε καλύτερα και θα νιώθω πιο ασφαλής. Το σημαντικό είναι να πάρουμε τη νίκη.”

Προτεινόμενα Άρθρα