Κόντρα σε ΑΕΚ και προβλήματα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Στον ΑΡΗ άπαντες περιμένουν την ολοκλήρωση της σεζόν, χωρίς όμως να είναι παντελώς αδιάφοροι για παιχνίδια όπως το σημερινό.

Η ομάδα υποδέχεται την ΑΕΚ στις 19:15 (AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4 NS2), περίπου δέκα μέρες μετά τη μεταξύ τους αναμέτρηση για το Κύπελλο και τον οδυνηρό αποκλεισμό των “κιτρινόμαυρων” της Θεσσαλονίκης. 

Το σύνολο των Μίκαελ Ένινγκ θα παρουσιαστεί βέβαια πολύ διαφορετικό, λόγω αποχωρήσεων και προβλημάτων που υπάρχουν, προσπαθώντας όμως στο μέτρο του δυνατό να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Κάτι δύσκολο βέβαια αφού η ΑΕΚ έχει πλέον ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο μετά το χθεσινό στραβοπάτημα του ΠΑΟΚ.

ΑΡΗΣ: Επιστροφή “Δέλη”, εκτός οι Σούντγκρεν και Σόουζα

Ο Ένινγκ μπορεί να χαμογελάει για τον Δεληζήση και την επιστροφή του στην δράση μετά την τιμωρία του στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Ο “Δέλη” δίνει ακόμα μία λύση στην άμυνα, όπου ο Σόουζα θα απουσιάσει για ακόμη ένα ματς λόγω του τραυματισμού του. 

Εκτός αποστολής είναι και ο Σούντγκρεν, όπως και ο Ντουάρτε που χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Cuesta, Ehmann, Rose, Bruno Gama, Lucas Sasha, Matilla, Korhut, Mancini, Martinez, Δεληζήσης, Διαμαντόπουλος, Μπακούτσης, Μπαγκαλιάνης, Τσαγκαλίδης”.

ΑΕΚ: Με εξτρά κίνητρο και… φρεσκάρισμα

Το χθεσινό 2-2 στο “Γεντι Κουλέ” δίνει την ευκαιρία στην Ένωση να ξεφύγει με δύο βαθμούς από τον ΠΑΟΚ και να πάρει εκ νέου προβάδισμα για την 2η θέση. Ένα στοιχεί που δίνει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση του σύνολο του Μάσιμο Καρέρα, χωρίς αυτό να τον αποτρέπει από ένα “φρεσκάρισμα’. 

Νέο πρόσωπο στην αποστολή της ΑΕΚ είναι ο Μιχάλης Μπακάκης. 

Η αποστολή της ΑΕΚ: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Παουλίνιο, Σταμούλης, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότος, Βέρντε, Λιβάγια, Αραούχο, Αλμπάνης, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος, Μαχαίρας.

Η “ταυτότητα” του αγώνα

-6η αγωνιστική πλέι οφ Super League

-ΑΡΗΣ-ΑΕΚ (19:15)

ΓΗΠΕΔΟ: “Κλεάνθης Βικελίδης”

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αλεξέι Κουμπάλκοφ
ΒΟΗΘΟΙ: Ντμίτρι Ζιουκ, Αλέι Μασλιάνκα
4ος: Αριστομένης Κουτσιαύτης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ VAR: Θανάσης Τζήλος
ΒΟΗΘΟΣ VAR: Κωνσταντίνος Ψαρρής

Προτεινόμενα Άρθρα