Ντε Μπαρτόλο στο AllAboutARIS: "Ο ΑΡΗΣ τα βρήκε με Ερυθρό Αστέρα για Ματέο!"

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Ματέο Γκαρσία είναι πρόσωπο των ημερών εδώ και πολύ καιρό για τον ΑΡΗ. Και σε αυτό… συμβάλλουν οι προσπάθειες της ομάδας να τον φέρει ξανά στην Θεσσαλονίκη.

Με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι “κιτρινόμαυροι” είναι κοντά στην λύση του ban, “ζεσταίνονται” και οι κινήσεις που αφορούν την ενίσχυση του ρόστερ. Και η ομάδα θέλει ανάμεσα σε αυτές να βρίσκεται και αυτή του Ματέο Γκαρσία. Μόνο που η όλη κατάσταση φαίνεται να έχει προχωρήσει ήδη στο τελικό στάδιο! Κάτι που προκύπτει από την πλευρά του παίκτη.

Το AllAboutARIS επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή, Άλεξ Ντε Μπαρτόλο, σύμφωνα με τον οποίο ο ΑΡΗΣ τα βρήκε με τον Ερυθρό Αστέρα για την αγορά του ποδοσφαιριστή.

“Είναι μία υπόθεση την οποία ο Θεόδωρος Καρυπίδης παλεύει εδώ και καιρό. Ο παίκτης ήθελε εξ αρχής να επιστρέψει και το μόνο που έμενε ήταν να τα βρει ο ΑΡΗΣ με τον Ερυθρό Αστέρα, φτάνοντας τελικά σε συμφωνία για την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή η οποία αναμένεται να τελειώσει μέσα στην εβδομάδα”, δήλωσε συγκεκριμένα ο κ. Ντε Μπαρτόλο.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το ποσοστό των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή, αυτό φαίνεται να είναι ακόμα υπό συζήτηση. “Το συζητούν ακόμα, διότι ο Ερυθρός Αστέρας θέλει να κρατήσει ένα ποσοστό του παίκτη. Υπάρχει περίπρτωση να πάω και εγώ στην Σερβία. Το πιο σημαντικό όμως για τον ΑΡΗ και τον κόσμο, είναι η επιστροφή του Ματέο”.

Την δεδομένη χρονική στιγμή βέβαια, ο ΑΡΗΣ έχει ακόμα το ban. Για αυτό και η συμφωνία που υπάρχει, πάντα σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Γκαρσία, θα τεθεί σε ισχύ από την στιγμή που που ο ΑΡΗΣ θα λύσει το θέμα με το ban. Κάτι το οποίο οι άνθρωποι της ομάδας υποστηρίζουν ότι θα γίνει μέχρι την επόμενη εβδομάδα.

Προτεινόμενα Άρθρα