Σίμος: "Ο ΑΡΗΣ έχει τον πρώτο λόγο για την πέμπτη θέση"

από Γιώργος Γκάτος

Ο Γιώργος Σίμος στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του έχασε πολλές ευκαιρίες, ενώ παραδέχθηκε ότι ο ΑΡΗΣ έχει πλέον το προβάδισμα.

Για το σημερινό παιχνίδι:

“Ήταν ένα νευρικό πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε τα πάντα. Δε μπορέσαμε να ισοφαρίσουμε ούτε στο πέναλτι, ούτε στο δοκάρι, ούτε στις ευκαιρίες που είχαμε. Ο ΑΡΗΣ κέρδισε τον αγώνα.”

Για το αν ο ΑΡΗΣ είναι δικαιολογημένα πιο κοντά στην πέμπτη θέση, μετά το 2/2 κόντρα στον ΟΦΗ:

“Ο ΑΡΗΣ είναι πέντε βαθμούς μπροστά μας. Απομένουν έξι διαθέσιμοι βαθμοί, με δύο αγώνες. Μαθηματικά δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα. Ο ΑΡΗΣ έχει τον πρώτο λόγο, δεν το συζητάμε.”

Για το γκολ που έβαλε ο ΑΡΗΣ, που θυμίζει αυτό που έβαλε η ομάδα του απέναντι στον ΠΑΟΚ:

“Ήταν μια αμυντική μετάβαση στην οποία δεν είχαμε τον βαθμό ετοιμότητας που έπρεπε. Ήταν μια ωραία ενέργεια από τους αντιπάλους. Εμείς όλη την σεζόν δουλέψαμε για να είμαστε έτοιμοι απέναντι σε αυτό το επίπεδο των αντιπάλων. Εμείς έχουμε δουλειά. Το ξέρουμε. Μέσα από αυτά τα παιχνίδια, μεγαλώνουμε σιγά-σιγά. Ξέρουμε τον δρόμο και σιγά-σιγά θα τον κάνουμε.”

Για το ότι ο ΟΦΗ μεγαλώνει μέσα από αυτά τα παιχνίδια:

“Σε καμία περίπτωση δεν περιμέναμε εμείς ότι η ομάδα μας θα έχει συνεχόμενη άνοδο, χωρίς σκαμπανεβάσματα και δυσκολίες. Ξέρουμε από που ξεκινήσαμε. Ξέραμε από την πρώτη μέρα που έπρεπε να πάμε. Ίσως πήγαμε πιο ψηλά απ’ ότι περισσότεροι περίμεναν. Το επόμενο επίπεδο έχει βαθμό δυσκολίας. Είμαστε χαρούμενοι που μπήκαμε σε αυτή τη διαδικασία και πάιξαμε με τις πέντε μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Αυτό θα μας δώσει πολλά θετικά πράγματα.”

Προτεινόμενα Άρθρα