Η απόδοση και οι εξτρά λόγοι

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Χουλιάν Κουέστα είναι ίσως το πρόσωπο του ΑΡΗ σε αυτόν τον κύκλο αγώνων για τα πλέι οφ.

Οι εμφανίσεις του ήταν αυτές που οδήγησαν τον Θεόδωρο Καρυπίδη στην απόφαση να δώσει το “οκ” ώστε να προχωρήσει η ομάδα στην επέκταση του συμβολαίου του.

Η απόδοσή του μετά την καραντίνα ήταν η κατάλληλη αφορμή, παράλληλα όμως πλαισιώνεται και από εξτρά λόγους στην περίπτωση του Ισπανού τερματοφύλακα.

Ο Κουέστα χαίρει της εμπιστοσύνης των ανθρώπων της ομάδας και ειδικά όσων τον ζουν την τελευταία διετία, δείχνοντας εμπιστοσύνη παρά τις κακές στιγμές που είχε φέτος και ειδικά στο ξεκίνημα της σεζόν. Για αυτό και τον λογίζουν για βασικό, εφόσον παραμείνει στην ομάδα.

Παράλληλα πρόκειται για έναν παίκτη που γνωρίζει αρκετά καλά τις συνθήκες της ομάδας και του πρωταθλήματος έπειτα από δύο χρόνια. Διαθέτει χαρακτήρα χαμηλών τόνων και δεν έχουν δημιουργήσει ποτέ προβλήματα, στοιχείο που έχει την δική του σημασία ειδικά μέσα στα αποδυτήρια.

Από την στιγμή που στον ΑΡΗ είναι αποφασισμένοι πλέον να τον κρατήσουν, λογικά θα βρεθεί εύκολα ή δύσκολα το σημείο τομής κοντά στις νέες του απαιτήσεις. Αρκεί αυτές να μην διαφοροποιηθούν εκ νέου…

Προτεινόμενα Άρθρα