Ενδεκάδα: Το… μέτωπο των βασικών

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η εβδομάδα που διανύει ο ΑΡΗΣ, αναμένεται να είναι και αυτή που θα… ρίξει την αυλαία με το ban.

Ο Θεόδωρος Καρυπίδης είναι αυτός που έχει αναλάβει το συγκεκριμένο κομμάτι, μαζί με τον Αγησίλαο Τουμαζάτο, με τους ανθρώπους του αγωνιστικού τμήματος να περιμένουν την άρση για να προχωρήσουν. 

Δεν είναι μυστικό πλέον ότι οι “κιτρινόμαυροι” έχουν προχωρημένες επαφές με ποδοσφαιριστές και ότι η λύση του ban μπορεί να φέρει άμεσα ανακοινώσεις μεταγραφών. 

Το γεγονός ότι ο ΑΡΗΣ προχωράει με πλάνο φαίνεται από το γεγονός ότι προτεραιότητα έχει δοθεί στην κατάρτηση της βασικής ενδεκάδας. Δηλαδή στην άμεση συμφωνία με ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα αποτελέσουν κομμάτι του βασικού “κορμού”. 

Φυσικά δεν γίνεται ο ΑΡΗΣ να κλείσει με το… καλημέρα όλες τις θέσεις της αρχικής ενδεκάδας. Θα επιδιώξει όμως να καλύψει τις περισσότερες, για να “μπουν” ακολούθως στην εξίσωση οι συμπληρωματικές και κάποιες τελευταίες πρωτοκλασσάτες… πινελιές, περιμένοντας παράλληλα εάν θα υπάρξει κάποια εξέλιξη με Φετφατζίδη, Σάσα και Ρόουζ.

Σε ό,τι έχει να κάνει πάντως με το βασικό σχήμα, το βάρος πέφτει σταθερά σε συγκεκριμένες αγορές του εξωτερικού (Γαλλία, Ισπανία κλπ.) και κατά δεύτερο λόγο σε χώρες όπου το επίπεδο δεν είναι το ίδιο υψηλό αλλά εντοπίζονται αξιόλογες περιπτώσεις. 

Προτεινόμενα Άρθρα