Φορ: Ο επίσης… γνώριμος Λόπεζ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Αρμάντο Σαντίκου είναι αυτήν την στιγμή στην κορυφή των επιλογών του ΑΡΗ για την επίθεση της ομάδας και τον ρόλο του βασικού στράικερ.

Πρόκειται για μία γνώριμη περίπτωση, αφού εξετάστηκε και στο παρελθόν από την ομάδα. Δεν είναι όμως η μοναδική

Στην λίστα -μεταξύ των πρώτων επιλογών- βρίσκεται το όνομα του επίσης γνώριμου Κριστιάν Λόπεζ, ο οποίος ήταν στο στόχαστρο της ομάδας πριν δύο καλοκαίρια αλλά κρίθηκε ακριβός για εκείνη την περίοδο. 

Εκείνη την περίοδο έμενε ελεύθερος από την Λανς, καταλήγοντας εν τέλει στην Ανζέ. Ακολούθησαν τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και η Χάτα, πριν επιστρέψει στην Ισπανία τον περασμένο χειμώνα για λογαριασμό της Λας Πάλμας. 

Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται με το φινάλε της σεζόν, με τα στελέχη της ομάδας από τις Κανάριες Νήσους να μην έχουν αποφασίσει ακόμα για το μέλλον του. 

“Δεν γνωρίζω για το ενδιαφέρον του ΑΡΗ. Ο Κριστιάν είναι μέλος της ομάδας αλλά για την ώρα δεν έχουμε αποφασίσει οριστικά για το μέλλον του. Είμαστε ακόμα σε φάση σχεδιασμού“, δήλωσε στο AllAboutARIS ο νέος αθλητικός διευθυντής της Λας Πάλμας Λουίς Ελγκέρα.

Σημαντικό ρόλο στην όποια απόφαση θα παίξει και το μέλλον του προπονητή της ομάδας, Πέπε Μελ, αφού δεν είναι σίγουρο εάν θα συνεχίσει ή όχι σε αυτήν την νέα σεζόν.

Προτεινόμενα Άρθρα