Σόουζα: "Δουλεύουμε πολύ σκληρά, να κάνουμε το παιχνίδι μας αύριο" (vid)

από Γιώργος Γκάτος

O Ούγκο Σόουζα μίλησε για το διάστημα το οποίο ήταν τραυματίας, αλλά και για την επιστροφή του στον αγωνιστικό χώρο.

“Ήταν δύσκολο αυτό που πέρασα με τον τραυματισμό μου. Είχα πολύ πόνο. Δουλέψαμε πολύ καλά στην αποκατάσταση. Δούλεψα και εγώ σκληρά και είμαι χαρούμενος που προλαβαίνω να παίξω κάποια παιχνίδια ακόμα” τόνισε αρχικά.

Για το πώς είδε τον ΑΡΗ το διάστημα που ήταν τραυματίας:

“Ήταν δύσκολα γιατί είχαμε και μερικά σημαντικά παιχνίδια, όπως τον ημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Είμαι τέσσερα χρόνια στην ομάδα. Ήθελα να βοηθήσω τον ΑΡΗ. Προσπάθησα να το κάνω, έστω απ’ έξω και με διαφορετικό τρόπο. Τώρα θα βοηθήσω όσο μπορώ.”

Για το πώς ένιωσε στην επιστροφή του στο γήπεδο, απέναντι στον ΟΦΗ:

“Ήθελα να βοηθήσω την ομάδα. Είχαμε το 1-0 υπέρ μας και θέλαμε να το κρατήσουμε. Το πιο σημαντικό είναι ότι βοήθησα και γω την ομάδα. Τα καταφέραμε.”

Για την επιστροφή στις νίκες:

“Είχαμε αρκετά προβλήματα το τελευταίο διάστημα. Καταφέραμε και κερδίσαμε στον ΟΦΗ. Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα και τους συμπαίκτες μου. Παλεύουμε σκληρά όλοι και αυτό θα κάνουμε μέχρι το τέλος.”

Για το αν αυτή η νίκη τόνωσε το ηθικό των παικτών:

“Ήταν πολύ σημαντική νίκη για το γκρουπ. Δουλεύουμε πολύ σκληρά όλοι μαζί. Θέλαμε ένα καλό αποτέλεσμα. Θα μας βοηθήσει ενόψει Παναθηναϊκού. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσουμε.”

Για το πώς περιμένει τον Παναθηναϊκό αύριο:

“Είναι καλή ομάδα ο Παναθηναϊκός. Δεν έχασε πολλούς παίκτες με τα όσα συμβαίνουν. Θα παλέψουμε για να πάρουμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.”

Για το αυριανό τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν:

“Σαν ΑΡΗΣ πάντα θέλουμε να κερδίζουμε. Αύριο είναι το τελευταίο εντός αλλά το προσεγγίζουμε με το ίδιο σκεπτικό. Θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, να παίξουμε δυνατά, να το ευχαριστηθούμε και να πετύχουμε τον στόχο μας.”

Προτεινόμενα Άρθρα