Η επική ανατροπή του ΑΡΗ σε 78 δευτερόλεπτα (vid)

από AllAboutARIS

Τα δύο γκολ του Χαμζά Γιουνές σε διάστημα 78 δευτερολέπτων υπέγραψαν μια τρελή ανατροπή για τον ΑΡΗ στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο τον Νοέμβριο του 2018

Το novasports.gr μέσα από την ενότητα NovaSports στιγμές επανέφερε τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και τα δύο τέρματα του Τυνήσιου φορ στις καθυστερήσεις.

Αναλυτικά η αναφορά του novasports.gr για την επική ανατροπή του ΑΡΗ επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο τον Νοέμβριο του 2018:

Τον Νοέμβριο του 2018 όλα έδειχναν ότι ο ΟΦΗ θα έφτανε σε σπουδαία νίκη επί του Άρη στο Γεντί Κουλέ, μετά το γκολ του Σασί στο 75ο λεπτό.

Ο Χαμζά Γιουνές όμως είχε διαφορετική άποψη. Ο Τυνήσιος είχε περάσει ως αλλαγή στο 57’ και χρειάστηκε μόλις 78 δευτερόλεπτα για να «υπογράψει» την ανατροπή.

Μάλιστα στη φάση της ισοφάρισης μετά από δική του κεφαλιά η μπάλα προσέκρουσε 2 φορές στα δοκάρια του ΟΦΗ, για να επιστρέψει στον ίδιο που με τακουνάκι έκανε το 1-1.

Στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων η μπάλα έπαιξε και πάλι τα δικά της παιχνίδια, καθώς μετά την κεφαλιά του Γιουνές βρήκε και πάλι στο δοκάρι του Στρέζου, πριν καταλήξει στα δίχτυα για το τελικό 1-2 που βρήκε τους Θεσσαλονικείς να πανηγυρίζουν το διπλό.

Δείτε ΕΔΩ την αναφορά του novasports.gr για το συγκεκριμένο παιχνίδι και θυμηθείτε με ποιον τρόπο ήρθε η επική ανατροπή

Προτεινόμενα Άρθρα