"Έπιασε" την Νάπολι η Μίλαν

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Σκόραρε ο Μανωλάς, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για την ομάδα του.

Η Μίλαν παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ πήρε μια έυκολη νίκη επί της Πάρμα με 3-1. Την ίδια στιγμή η Νάπολι παρότι άνοιξε το σκορ με τον Κώστα Μανωλά αναδείχθηκε 1-1 με την Μπολόνια. Με την… γκέλα αυτή της Νάπολι, η Μίλαν την έφτασε στην 6η θέση και πλέον βλέπει για τα καλά την έξοδο στην Ευρώπη. 

 
Στο άλλο ματς της ημέρας η Σαμπντόρια πήρε τη νίκη επί της Κάλιαρι με 3-0 και ξέφυγε κι άλλο από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

 
 
Μπολόνια – Νάπολι 1-1

 

Η Νάπολι μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση με την Μπολόνια και μάλιστα μόλις στο 7ο λεπτό ο Μανωλάς με πανέμορφη κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. 

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή αλλά η Μπολόνια ήταν απειλητική καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα.  Στο 23ο λεπτό η Μπολόνια σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε. Πέντε λεπτά αργότερα ο Λοθάνο μπήκε μέσα στην περιοχή, αλλά το σουτ το απέκρουσε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ισοροπημένο και μάλιστα στο 67ο λεπτό του αγώνα η Μπολόνια σκόραρε με τον Παλάσιο, αλλά ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ ως οφσαίντ.

Το γκολ… μύριζε και τελικά στο 80ο λεπτό του αγώνα οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με γκολ του Σοριάνο και έριξαν τη Νάπολι στο… καναβάτσο.

Μίλαν – Πάρμα 3-1 

Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και έδειχαν ότι ήταν θέμα χρόνου να βάλουν γκολ. 

Παρά ταύτα και κόντρα στη ροή του αγώνα η Πάρμα άνοιξε το σκορ, με πανέμορφο σουτ του Γκρόσι.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως οι Μιλανέζοι μπήκαν αποφασισμένοι και με γκολ των Κέσι, Σαλχάνογλου και Μποναβεντούρα έφτασε στη νίκη με 3-1.

Σαμπντόρια – Κάλιαρι 3-0

Η Σαμπντόρια ήταν καταιγιστική στην αναμέτρηση με την Κάλιαρι και με γκολ του Γκαμπιαντίνι (8΄) και με δύο τέρματα του Μποναζόλι (41΄ και 53΄ ) εφτασε σε μία εύκολη επικράτηση.

Προτεινόμενα Άρθρα