Σκάνδαλο μεγατόνων! Δεν έπρεπε καν να ξεκινήσει το ματς!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Κάποτε οι συζητήσεις για δελτία οδηγούσαν στον ΑΡΗ, με αφορμή τα όσα έγιναν στον Βύρωνα το 1997. Τώρα όμως ο ΠΑΟΚ παίρνει την σκυτάλη μετά το χθεσινό παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Τα ληγμένα δελτία υγείας 12 παικτών του ΠΑΟΚ που… ανακάλυψαν χθες στο ΟΑΚΑ, φέρνουν στην επιφάνεια μία τεράστια γκέλα διαρκείας που η οποία δεν είναι φαινόμενο μόνο του εν λόγω ματς αλλά όλων αγώνων που έδωσαν μέσα στον Ιούλιο. 

Φυσικά πρόκειται για σκάνδαλο από πλευράς διαιτητών και ΕΠΟ αφού το ματς δεν έπρεπε να ξεκινήσει, ενώ γεννούνται ερωτήματα για ποιόν λόγο δεν υπήρχε εικόνα στα προηγούμενα ματς με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΟΦΗ. Μιλάμε δηλαδή για τέσσερις αγώνες στους οποίους ο ΠΑΟΚ αγωνιζόταν με ληγμένα δελτία υγείας! 

Για το θέμα των δελτιών ως γνωστόν είχε υποβιβαστεί και ο ΑΡΗΣ το 1997, στο περίφημο ματς με τον Αθηναϊκό στον Βύρωνα. Τότε οι φίλοι του συμπολίτη έμπαιναν στο γήπεδο με χαρτόνια τα οποία συμβόλιζαν τα δελτία του ΑΡΗ, σήκωναν αεροπλανάκια και φώναζαν “που είναι τα δελτία”. Τώρα όμως η ζωή τους φέρνει στην άλλη πλευρά… 

Περιμένουμε πλέον τα ρεπορτάζ όσων μας… έπρηξαν με την συμμετοχή Ντουρμισάι στο ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ του περασμένου Ιανουαρίου και το… δήθεν δικαίωμα που είχαν για να καταθέσουν ένσταση αλλά “επέλεξαν” να μην το κάνουν για λόγους ηθικής… 

Προτεινόμενα Άρθρα