Μάντσεστερ Σίτι: Συμφώνησε με τον Φεράν Τόρες για "αντί – Σανέ"

από Γιώργος Γκάτος

Την… τιμητική της έχει εσχάτως η Μάντσεστερ Σίτι, από την στιγμή που δικαιώθηκε από το CAS και φέρεται να έχει διαθέσιμα 170 εκατομμύρια ευρώ για μεταγραφές.

Για την άμυνα, το όνομα που “παίζει” πιο δυνατά είναι αυτό του Καλιντού Κουλιμπαλί της Νάπολι, ενώ για την επίθεση οι Πολίτες “γλυκοκοιτάζουν” τον Λαουτάρο Μαρτίνες της Ίντερ ως μελλοντικό διάδοχο του Σέρχιο Αγουέρο.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα, όμως, έχει ρίξει τα… δίχτυα του και στην Βαλένθια, για χάρη του 20χρονου εξαιρετικά ταλαντούχου εξτρέμ Φεράν Τόρες με τον οποίο, σύμφωνα με το “Eurosport”, η Σίτι τα έχει βρει σε όλα στους προσωπικούς όρους.

Ο Καταλανός θεωρεί ότι ο νεαρός, για τον οποίο ο Γιούργκεν Κλοπ είχε δηλώσει τον Απρίλιο ότι θα ταίριαζε στην Λίβερπουλ, μπορεί να εξελιχθεί κάλλιστα σε ιδανικό διάδοχο του Λιρόι Σανέ, αν και θα πρέπει βεβαίως να υπάρξει και συμφωνία με την Βαλένθια, η οποία έχει βάλει στο συμβόλαιό του ρήτρα αποδέσμευσης ύψους εκατό εκατομμυρίων ευρώ.

Επειδή, όμως, το συμβόλαιό του με τις Νυχτερίδες λήγει το επόμενο καλοκαίρι, η τιμή του θα πέσει σημαντικά, αφού η Βαλένθια κινδυνεύει σοβαρά να τον χάσει χωρίς να πάρει ούτε ευρώ, αν δεν συμφωνήσει με την Σίτι για να τον παραχωρήσει φέτος.

Πηγή: gazzetta.gr

Προτεινόμενα Άρθρα