Τελευταία πράξη…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Με πολλά προβλήματα αλλά κίνητρο για ένα καλό αποτέλεσμα στο φινάλε της σεζόν.

Αυλαία και… πάμε στην επόμενη μέρα. Πριν από αυτήν όμως -την λύση του ban και τις μεταγραφές- ο ΑΡΗΣ έχει μία τελευταία αγωνιστική εκκρεμότητα για να διαχειριστεί, με τις γνωστές δύσκολες συνθήκες. 

Η σεζόν ολοκληρώνεται για τους “κιτρινόμαυρους” απόψε στην Τούμπα, όπου αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ στις 20:00 (AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, PAOK TV) για την 10η και τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ. 

Ο ΑΡΗΣ πάει με 13 παίκτες στην Τούμπα και αντιλαμβάνεται το δύσκολο που θα έχει για τουλάχιστον 90 λεπτά, με στόχο από την άλλη να παρουσιάσει την καλύτερη δυνατή εικόνα και να κλείσει την σεζόν με μία καλή εικόνα. 

Ο αντίπαλός του κρατάει στα χέρια του την 2η θέση, μετά τα όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες, θέλει όμως τουλάχιστον ακόμη έναν βαθμό για να την εξασφαλίσει και μαθηματικά. 

ΑΡΗΣ: Με ό,τι έχει απομείνει, αλλά όχι αδιάφορος

Η κόκκινη του Ρόουζ κόντρα στον Παναθηναϊκό, το θέμα με τον Κόρχουτ και η απουσία του… φρεσκοπαντρεμένου Φετφατζίδη, καθιστούν ακόμα πιο δύσκολο το έργο του ΑΡΗ στο φινάλε της σεζόν.

Αν προστεθεί και ο μη ικανοποιητικός βαθμός ετοιμότητας του Σόουζα, τότε ο Μίκαελ Ένινγκ έχει να διαχειριστεί μία δύσκολη κατάσταση και μόλις δύο αλλαγές στον πάγκο, τις οποίες όμως λογικά δεν θα χρησιμοποιήσει. 

Ο Γερμανός τεχνικός δεν ανακοίνωσε χθες αποστολή, καλώντας όλους τους διαθέσιμους παίκτες στο γήπεδο πριν το παιχνίδι. Με βάση όμως τα υπάρχοντα δεδομένα, αυτές είναι και οι επιλογές του.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Κουέστα, Σόουζα, Δεληζήσης, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης. Σάσα, Ματίγια, Μαρτίνες, Γκάμα, Μαντσίνι, Διαμαντόπουλος, Έμαν, Τσαγκαλίδης.

ΠΑΟΚ: Κλονισμένος πνευματικά και με φόντο τον βαθμό

Ολα όσα έγιναν τα τελευταία 24ωρα, με τα δελτία υγείας, δημιούργησαν στο εσωτερικό του ΠΑΟΚ μία αναταραχή από την οποία δεν έχει βγει ακόμα. Και σήμερα θα φανεί ο βαθμός στον οποίο επηρέασε το αγωνιστικό τμήμα.

Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα χρειάζεται μόλις έναν βαθμό για να “κλειδώσει” την 2η θέση και θέλει να αποφύγει τυχόν εκπλήξεις

Ο Ίγκι Ίνγκανσον είναι η νέα απουσία που έχει να διαχειριστεί ο Πορτογάλος, βλέποντας από την άλλη τον Πασχαλάκη να γυμνάζεται κανονικά χθες και να μπαίνει στην αποστολή. 

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Βιεϊρίνια, Εσίτι, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Τσιγγάρας, Λημνιός, Στοχ , Σφιντέρσκι , Άκπομ, Τζόλης, Κούτσιας.

Η “ταυτότητα” του αγώνα

-10η αγωνιστική play off Super League

-ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ (20:00, PAOK TV)

ΓΗΠΕΔΟ: “Στάδιο Τούμπας”

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κλεμέν Τουρπέν
ΒΟΗΘΟΙ: Νικολά Ντανό, Σιρίλ Γκρινγκόρ
4ος: Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ VAR: Φρανσουά Λετεξιέ
ΒΟΗΘΟΣ VAR: Μιχαήλ Δημόπουλος (Δυτ. Αττικής)

Προτεινόμενα Άρθρα