Στους τρεις, "κληρώνει" για τους δύο

από Νίκος Παπαδόπουλος

Πριν καλά-καλά τελειώσει η σεζόνμ, τα πρώτα ονόματα για τον ΑΡΗ έκαναν την εμφάνισή τους και η επίθεση είναι από τις θέσεις που έχει μπει στην διαδικασία της… ονοματολογίας.

Για την γραμμή κρούσης της ομάδας, είναι δεδομένες οι επιλογές των Σαντίκου και Λόπες, οι οποίοι δεν βρίσκονται απλά στην λίστα της ομάδας αλλά στις τρεις πρώτες θέσεις της λίστας του ΑΡΗ για την συγκεκριμένη θέση.

Ο Αλβανός βρίσκεται στην κορυφή και ακολουθεί η περίπτωση του Ισπανού, ενώ υπάρχει ακόμα μία περίπτωση ποδοσφαιριστή που αρέσει αρκετά και ολοκληρώνει την πρώτη τριάδα. Παίκτης τον οποίο οι άνθρωποι της ομάδας μελετούν τουλάχιστον εδώ και έναν χρόνο που τον έχουν στα υπόψιν τους.

Με τα τωρινά δεδομένα οι “κιτρινόμαυροι” έχουν θέσει ως στόχο να αποκτήσουν τους δύο από τρεις, επιμένοντας αρκετά στην περίπτωση του Σαντίκου αφού υπάρχει πολύ καλή άποψη απ’ όλους μέσα στην ομάδα. 

Στην περίπτωση βέβαια που ο ΑΡΗΣ παίξει με έναν φορ τότε είναι δύσκολο να αποκτηθεί τόσο ο Σαντίκου όσο και ο Λόπεζ, άρα η ομάδα θα πάει στην αμέσως επόμενη επιλογή. Ή αν δεν της βγεί, στα επόμενα ονόματα που συμπληρώνουν τις περιπτώσεις παικτών που έχουν ξεχωρίσει για την γραμμή κρούσης. 

Βέβαια κανένας δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να μην προχωρήσει καμία από τις τρεις περιπτώσεις είτε για οικονομικοόυς λόγους είτε διότι μπορεί στην πορεία να προκύψουν άλλες καλύτερες επιλογές.

Προτεινόμενα Άρθρα