Τα "λένε" στην Αθήνα Καρυπίδης και Χαριστέας

από Νίκος Παπαδόπουλος

Στην Αθήνα στρέφεται σήμερα το ενδιαφέρον του ποδοσφαιρικού ΑΡΗ. Εκεί όπου υπάρχει ένα ραντεβού που ίσως… γεννήσει εξελίξεις για την ομάδα.

Θεόδωρος Καρυπίδης και Άγγελου Χαριστέας θα έχουν συνάντηση στην πρωτεύουσα, με φόντο τον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν στην οποία επικεντρώνεται αποκλειστικά η ομάδα μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεών της. 

Τα ανοικτά ζητήματα είναι αρκετά, τόσο στο κομμάτι των ανανεώσεων όσο και σε εκείνο των μεταγραφών που βρίσκονται σε φάση αναμονής, πλην του Φακούντο Μπερτόλιο φυσικά τον οποίο ο ΑΡΗΣ έκλεισε για τα επόμενα δύο χρόνια. 

Το αγωνιστικό βρίσκεται στην κορυφή της ατζέντας, την ώρα όμως που υπάρχουν και άλλα ζητήματα σχετικά με την γενικότερη οργάνωση και λειτουργεία της ομάδας τα οποία σταδιακά θα απασχολήσουν όλο και περισσότερο τους “κιτρινόμαυρους”. 

Με δεδομένο ότι ο ΑΡΗΣ βρίσκεται προ των πυλών όσον αφορά την λύση του ban, Καρυπίδης και Χαριστέας θέλουν να είναι προετοιμασμένοι ώστε με την άρση του να ενεργοποιηθούν αυτόματα και τις πρώτες κινήσεις της ομάδας.

Προτεινόμενα Άρθρα