Μπαρτσελόνα: Ματιές στον Ομπαμεγιάνγκ

από Αντώνης Γκάτζιος

Η Μπαρτσελόνα θέλει να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή, εξετάζοντας την περίπτωση του Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ. Παραμένει πρώτος στόχος ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ.

Ο Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ είναι στα υπόψιν της Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με το Sky Sports. Ο 31χρονος Γκαμπονέζος επιθετικός είναι σε συζητήσεις με την Άρσεναλ για την ανανέωση του συμβολαίου του, το οποίο εκπνέει το καλοκαίρι του 2021.

Οι εξελίξεις σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου αναμένεται να υπάρξουν σύντομα, και αν οι διαπραγματεύσεις έχουν αρνητική έκβαση τότε οι “Gunners” θα κοιτάξουν να πουλήσουν τον αρχηγό τους.

Η Μπαρτσελόνα έχει θέσει ως προτεραιότητα της για την επίθεση τον Λαουτάρο Μαρτίνεζ, ωστόσο κοιτάει και άλλες περιπτώσεις, καθώς το υψηλό κόστος της ρήτρας αποδέσμευσης του Αργεντινού επιθετικού βάζει σε δεύτερες σκέψεις τους “Μπλαουγκράνα”, καθώς ο Ομπαμεγιάνγκ είναι πιο προσιτή οικονομικά περίπτωση.

Φέτος έπαιξε 41 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας 25 φορές, ενώ έδειξε ότι είναι σε καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό, με τα δύο γκολ που πέτυχε κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι το Σάββατο (18/07) για τον ημιτελικό του FA Cup.

Πηγή: sport24.gr

Προτεινόμενα Άρθρα