Σαντίκου: Αποχαιρέτησε τη Μάλαγα και οι Ισπανοί γράφουν για το ενδιαφέρον του ΑΡΗ

από AllAboutARIS

Το τελευταίο του παιχνίδι με την Μάλαγα έπαιξε εχθές βράδυ ο Αρμάντο Σαντίκου ο οποίος στη συνέχεια αποχαιρέτησε την ομάδα με ανάρτηση στα social media.

Το ισπανικό ΜΜΕ που έγραψε για τον αποχαιρετισμό του Αλβανού επιθετικού εκ των κορυφαίων για την ομάδα τη φετινή σεζόν, ανέφερε και τον επόμενο πιθανό του προορισμό λέγοντας ότι στην Βαλένθια σημειώνουν πως υπάρχει ενδιαφέρον από τον ΑΡΗ.

Ο Σαντίκου αγωνίστηκε σε 37 παιχνίδια της Μάλαγα φέτος για την La Liga 2, πετυχαίνοντας 13 γκολ και τώρα επιστρέφει στην Λεβάντε όπου ανήκει μέχρι να βρει το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.

Στο αντίο του από την Μάλαγα έγραψε: “Χθες τελειώσαμε μια δύσκολη αλλά όμορφη σεζόν. Εκπληρώσαμε τον τελικό στόχο που υποφέραμε για να τον πετύχουμε. Η Μάλαγα θα συνεχίσει για ένα ακόμη χρόνο στη δεύτερη κατηγορία για να επιστρέψει στη θέση που αξίζει. Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς που μας ενθάρρυναν και μας βοηθούσαν πάντα. Από την πρώτη μέρα που ήρθα ένιωσα κάτι ξεχωριστό. Ευχαριστώ επίσης τους συμπαίκτες μου που με βοήθησαν να πετύχω 13 γκολ. Νιώθω ευτυχισμένος ξανά παίζοντας ποδόσφαιρο μετά από δύσκολους μήνες. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους στο κλαμπ που πάντα με υποστήριζαν από την πρώτη μέρα.”

Προτεινόμενα Άρθρα