Σταντ μπάι ο Αμπάντ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Χουλιάν Κουέστα είναι ένα από τα ανοικτά ζητήματα της επόμενης μέρας του ΑΡΗ και το οποίο δεν αποκλείεται να ξεκαθαρίσει άμεσα.

Η πρόθεση του ΑΡΗ να διατηρήσει τον Ισπανό στο ρόστερ είναι δεδομένη, όπως και εκείνη του ποδοσφαιριστή. Το θέμα είναι όμως να υπάρξει ταύτιση και στο οικονομικό όπου παρατηρείται διαφορά. 

Το μέλλον του Κουέστα στην ομάδα παραμένει αμφίβολο, με τους “κιτρινόμαυρους” να είναι προετοιμασμένοι σε περίπτωση που θα χρειαστεί να καλύψουν το κενό του. Μία περίπτωση είναι του Μπάλαζ Μέγερι, αποτελώντας εισήγηση του Αλέκου Ράντου. Μία άλλη, που βρίσκεται επίσης ψηλά, είναι αυτή του Κάρλος Άμπαντ.

Ο επίσης Ισπανός τερματοφύλακας έκανε καλή σεζόν φέτος στην Ξάνθη (28 συμμ.), όπου αγωνίστηκε με την μορφή δανεισμού από την Τενερίφη στην οποία ανήκει μέχρι το 2022. Άρα μιλάμε για δανεισμό ή να μείνει ελεύθερος εφόσον ο ΑΡΗΣ ασχοληθεί πιο “ζεστά” με την περίπτωσή του, την οποία έχει τσεκάρει εδώ και αρκετούς μήνες για να τον συμπεριλάβει εν τέλει στις επιλογές του για το τέρμα εάν δεν του “βγει” η προτεραιότητα που έχει θέσει. Δηλαδή τον Κουέστα… 

Προτεινόμενα Άρθρα