Δεν… ξεχνάει τον Γιαταρά

από Νίκος Παπαδόπουλος

Δεν αποτελεί προτεραιότητα, για την ώρα, ο 26χρονος επιθετικός από την Γουινέα.

Η προσοχή των ανθρώπων του ΑΡΗ είναι στραμμένη στους Αρμάντο Σαντίκου, Κριστιάν Λόπες και και μία ακόμη περίπτωση φορ που συμπληρώνουν την πρώτη τριάδα επιλογών της επίθεσης, για την οποία υπάρχει η πρόθεση να γίνουν τουλάχιστον δύο κινήσεις, Οπως σε όλες τις θέσεις όμως, έτσι και σε αυτήν υπάρχουν οι εναλλακτικές.

Στην λίστα των επιθετικών βρίσκεται -μεταξύ άλλων- ένα επίσης γνώριμο όνομα για τους ανθρώπους του ΑΡΗ και συγκεκριμένα ο Μοχάμεντ Γιαταρά, ο οποίος έχει απασχολήσει τους “κιτρινόμαυρους” στο πρόσφατο παρελθόν και προτάθηκε εκ νέου σύμφωνα με πληροφορίες του AllAboutARIS. 

Ο ΑΡΗΣ “ψάχτηκε” για τον 26χρονο επιθετικό τόσο τον χειμώνα του 2018 όσο και τον περασμένο Ιανουάριο. Η περίπτωσή του δεν προχώρησε, για διαφορετικούς λόγους την κάθε φορά, αλλά όπως φαίνεται δεν έπαψε να βρίσκεται στο… μπλοκάκι των ανθρώπων της ομάδας.

Την τελευταία τριετία αγωνιζόταν στην Οσέρ, από την οποία έμεινε ελεύθερος, μετρώντας φέτος 11 συμμετοχές και τρία γκολ.

Την δεδομένη χρονική στιγμή ο Γιαταρά δεν φαίνεται να αποτελεί προτεραιότητα για τον ΑΡΗ, αφού όλο το βάρος έχει πέσει στις τρεις πρώτες επιλογές. Ανάλογα με την εξέλιξή τους, θα φανεί εάν η ομάδα ασχοληθεί πιο ουσιαστικά με την περίπτωση του 26χρονου φορ από την Γουινέα.

Προτεινόμενα Άρθρα