Χαλάει του Ράνγκνικ στη Μίλαν, μένει ο Πιόλι!

από Γιώργος Γκάτος

Αλλάζει τα πλάνα της η διοίκηση της Μίλαν!

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το “kicker”, οι “ροσονέρι” αποφάσισαν να… παγώσουν τη συμφωνία με τον Ραλφ Ράνγκνικ και να μην την ενεργοποιήσουν ενόψει της νέας σεζόν.

Και αυτό διότι πήραν την απόφαση να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον Στέφανο Πιόλι στον πάγκο της ομάδας για την επόμενη σεζόν, αφού βλέπουν κάτι καλό να γίνεται το τελευταίο διάστημα από τον Ιταλό τεχνικό.

Ο Ιβάν Γκαζίδις λοιπόν πάγωσε τις προχωρημένες διαπραγματεύσεις και ο Ραλφ Ράνγκνικ δεν θα επιστρέψει στο ποδόσφαιρο, όντας 18 μήνες χωρίς δουλειά από τη στιγμή που είχε απολυθεί από την Λειψία όπου είχε τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή. Στην Μίλαν θα είχε το απόλυτο κουμάντο, τόσο ως προπονητής όσο και ως τεχνικός διευθυντής αλλά ο Ιβάν Γκαζίδις αποφάσισε να μην προχωρήσει την περίπτωσή του.

Η Μίλαν είναι αήττητη μετά το restart της Serie A με έξι νίκες και δύο ισοπαλίες, παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Ο Πιόλι αποκτήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο, αντικαθιστώντας τον Μάρκο Τζιαμπάολο. Σε 31 αγώνες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο συνολικά έχει απολογισμό 15 νίκες, 10 ισοπαλίες και 6 ήττες, με τέρματα 55-37.

Πηγή: sport-fm.gr

Προτεινόμενα Άρθρα