"Κρας τεστ" για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα το Community Shield

από Γιώργος Γκάτος

Μπορεί το πλάνο της κυβέρνησης του Μπόρις Τζόνσον να είναι η επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα της Premier League από την 1η Οκτωβρίου, ωστόσο είναι αρκετά πιθανό το πρώτο μεγάλο τεστ αναφορικά με την παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες να είναι πολύ νωρίτερα.

Συγκεκριμένα στις 30 Αυγούστου όπου είναι η πιθανότερη ημερομηνία για τον τελικό του Community Shield μεταξύ της πρωταθλήτριας Λίβερπουλ και μίας εκ των Τσέλσι ή Άρσεναλ (αναμετρώνται την 1η Αυγούστου με έπαθλο το τρόπαιο του FA Cup), με τους ανθρώπους της Premier League να εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να υπάρχει κόσμος σε αυτό το παιχνίδι.

“Η αγγλική ομοσπονδία βλέπει το θεσμό του Community Shield ως το τέλειο τεστ για να επιταχύνει την επιστροφή των φιλάθλων, με την επικρατέστερη ημερομηνία για τη διεξαγωγή αυτού του ματς να είναι η 30η Αυγούστου”, αναφέρει το ρεπορτάζ της Telegraph. 

Υπενθυμίζεται πως το τελευταίο ματς που έγινε με παρουσία κόσμου στις εξέδρες σε ματς της μεγάλης κατηγορίας ήταν στις 9 Μαρτίου στο Λέστερ – Άστον Βίλα (4-0), ενώ σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των αγγλικών ΜΜΕ θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη την ερχόμενη Παρασκευή με τη συμμετοχή των ομάδων της Premier League όπου θα επικυρωθεί η απόφαση για έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν στις 12 Σεπτεμβρίου.

Όσο για το πόσο γεμάτα θα είναι τα γήπεδα στην Premier League τη νέα σεζόν, οι σύλλογοι ελπίζουν τα γήπεδα να είναι γεμάτα κατά 50% ώστε να μπορέσουν να έχουν δικαίωμα εισόδου οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας και να μην έχουν μεγάλη απώλεια εσόδων και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Πηγή: sport24.gr

Προτεινόμενα Άρθρα