Σαντίκου, η μία υπέρβαση που "κυνηγάει"

από Νίκος Παπαδόπουλος

Από την προχθεσινή συνάντηση του Θεόδωρου Καρυπίδη με τον Άγγελο Χαριστέα στην Αθήνα, προέκυψε η πρόθεση του πρώτου για μία-δύο υπερβάσεις όσον αφορά την στελέχωση του ρόστερ. Και το όνομα της μίας είναι ήδη γνωστό.

Ο Αρμάντο Σαντίκου παραμένει σταθερά στην κορυφή της λίστας που έχουν σχηματοποιήσει στον ΑΡΗ για την ενίσχυση της επίθεσης. Μία ακριβή περίπτωση αλλά όχι και απαγορευτική ώστε οι “κιτρινόμαυροι” να ξεφύγουν λίγο παραπάνω από τα όρια που έχουν θέσει για τα συμβόλαια της νέας σεζόν.

Ο Αλβανός επιθετικός αποχαιρέτησε χθες την Μάλαγα, μέσω των social media, περιμένοντας πλέον να ξεκαθαρίσει το μέλλον του και αν αυτό θα τον “βρει” άμεσα στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. 

Η περίπτωσή του βέβαια δεν είναι εύκολα, όσο δεσμεύεται με συμβόλαιο στην Λεβάντε. Ο Θεόδωρος Καρυπίδης είναι είναι διατεθειμένος να “κυνηγήσει” την υπέρβαση. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα καλύψει το υψηλό κασέ του παίκτη (περίπου στις 500 χιλιάδες ευρώ) αλλά σίγουρα μπορεί να δώσει κάτι παραπάνω από τις 350 χιλιάδες ευρώ και να πλησιάσει τις 400 υπό προϋποθέσεις. Ειδικά μάλιστα από την στιγμή που υπάρχει η σύμφωνη γνώμη όλων των στελεχών της ομάδας για τον Σαντίκου. 

Συγκρατημένα “βγαίνει” μία αισιοδοξία ότι η υπόθεσή του μπορεί να έχει αίσιο τέλος. Κάτι που θα φανεί μέσα στο επόμενο διάστημα. 

Σε διαφορετική περίπτωση θα ενεργοποιηθούν οι άλλες δύο εναλλακτικές που συμπληρώνουν την πρώτη τριάδα των επιλογών, μαζί με μία ακόμα προσθήκη από τα υπόλοιπα ονόματα της λίστας ώστε να κλείσει το μέτωπο του φορ. 

Προτεινόμενα Άρθρα