Στην κορυφή μεν, δύσκολο δε…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η απόκτηση τουλάχιστον ενός ενδεκαδάτου στόπερ βρίσκεται σε περίοπτη θέση στις μεταγραφικές προτεραιότητες των ανθρώπων του ΑΡΗ.

Οι “κιτρινόμαυροι” μάλιστα ψάχνουν κάτι ποιοτικό για τα μετόπισθεν, για αυτό και μόνο αδιάφοροι δεν ήταν όταν ήρθε στα χέρια τους η περίπτωση του Γκαστόν Σίλβα πριν από δύο εβδομάδες. 

Ο Ουρουγουανός… ήρθε και μπήκε κατευθείαν στην κορυφή της λίστας του ΑΡΗ για το κέντρο της άμυνας, αντιλαμβανόμενος όμως εξ αρχής και τον πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας.

Το πρώτο θέμα είναι το κασέ του, το οποίο υπολογίζεται περίπου στις 500 χιλιάδες ευρώ, με τους “κιτρινόμαυρους” να έχουν θέσει ένα “ταβάνι” στις 350-400 χιλιάδες ευρώ για αυτές τις περιπτώσεις. 

Με δεδομένη επίσης την ηλικία του αλλά και το επίπεδο στο οποίο αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια, πρόκειται για κάτι πολύ δύσκολο αλλά όχι εντελώς ανέφικτο. Μία περίπτωση στην οποιά ο ΑΡΗΣ θα περιμένει μήπως και ο Σίλβα… πέσει, αλλά όχι εσαεί. 

Μέσω της περίπτωσης του 26χρονου στόπερ πάντως, επιβεβαιώθηκε και η πρόθεση της ομάδας για την απόκτηση ενός αριστεροπόδαρου στόπερ, έχοντας στην λίστα της και άλλες τέτοιες επιλογές που είτε χάθηκαν είτε συνεχίζει να τις εξετάζει.

Προτεινόμενα Άρθρα