Πλησιάζει στην Τσέλσι ο Χάβερτς

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ένα βήμα πριν την μεταγραφή του στην Τσέλσι φαίνεται πως βρίσκεται ο Κάι Χάβερτς.

Ο νεαρός Γερμανός μπορεί να προσέλκυσε το ενδιαφέρον πολλών κορυφαίων συλλόγων -όπως η Μπάγερν Μονάχου και η Ρεάλ Μαδρίτης- ωστόσο, κατά πάσα πιθανότητα, έχει κάνει την επιλογή του για τη συνέχεια της καριέρας του.

Μετά τις δηλώσεις του συμπαίκτη του στην Εθνική, Λερόι Σανέ, που τον χαρακτήρισε παίκτη της Τσέλσι, ήρθε και η αδερφή του νεαρού χαφ να επιβεβαιώσει τις φήμες που τον θέλουν να γίνεται παίκτης του Φρανκ Λάμπαρντ την επόμενη σεζόν.

Σε ποστάρισμά της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης η αδερφή του Χάβερτς έγραψε: “Ο αδερφός μου πάει στο Λονδίνο”, επιβεβαιώνοντας έτσι όλους όσους ισχυρίζονται εδώ και μέρες ότι ο άσος της Λεβερκούζεν οδεύει προς τους “μπλε”.

Σύμφωνα μάλιστα με την αγγλική εφημερίδα “Daily Express”, η μεταγραφή του 21χρονου παίκτη θα “κλείσει” τις προσεχείς ημέρες και θα ανακοινωθεί αμέσως μόλις ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Τσέλσι αλλά και της Λεβερκούζεν την τρέχουσα σεζόν. Μάλιστα, φημολογείται ότι το ποσό που θα δαπανήσει η ομάδα του Λονδίνου θα ξεπεράσει τα 80 εκατομμύρια ευρώ.

Προτεινόμενα Άρθρα