Όταν ο Μπερτόλιο έπαιρνε μεταγραφή… εκατομμυρίων (vid)

από AllAboutARIS

Ο 30χρονος Αργεντινός που φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον ΑΡΗ για τα επόμενα δύο έτη… κουβαλάει στη καριέρα του και μια μεγάλη μεταγραφή.

Συγκεκριμένα γυρίζοντας πίσω το χρόνο, στο 2010, ο 20χρονος τότε Φακούντο Μπερτόλιο ετοιμαζόταν όπως όλα τα παιδιά της Λατινικής Αμερικής που έχουν προσδοκίες, να κάνει το άλμα για την Ευρώπη.

Η σεζόν 2009/2010 ήταν γεμάτη για τον ίδιο με τη φανέλα της Ατλέτικο Κολόν, μετρώντας 38 συμμετοχές, 7 ασίστ και 5 γκολ σε πρωτάθλημα, κύπελλο Αργεντινής και Κόπα Λιμπερταδόρες.

Οι εμφανίσεις του δεν πέρασαν απαρατήρητες και τότε η Δυναμό Κιέβο έκανε κίνηση να τον αποκτήσει έναντι 3,6 εκατομμυρίων ευρώ. Όπερ και έγινε η μεταγραφή με τον Φακούντο Μπερτόλιο μια μέρα μετά την συμπλήρωση των 20 χρόνων του να κάνει σημαντικό άλμα στην καριέρα του. Εκείνη την εποχή η χρηματιστηριακή αξία του ποδοσφαιριστή που το ταλέντο του αναγνωρίστηκε σε νεαρή ηλικία, ανερχόταν στα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Δείτε στιγμές από παιχνίδια του 19χρονου τότε Φακούντο Μπερτόλιο με τη φανέλα της Ατλέτικο Κολόν που τον οδήγησαν στην μεγάλη μεταγραφή.

Προτεινόμενα Άρθρα