Μπλεξίματα με FIFA για Σίλβα

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

8 εκατ. ευρώ αξιώνει η Ιντεπεντιέντε από όποιον σύλλογο αναμειχθεί στην υπόθεση για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή

Νέος γύρος στην μάχη μεταξύ Γκαστόν Σίλβα και Ιντεπεντιέντε.

Θυμίζουμε πως ο Σίλβα είχε καταθέσει προσφυγή λόγω οφειλών από την ομάδα προς το προσωπό του, καταγγέλοντας πως ο σύλλογος κρύφτηκε πίσω από το θέματου Κορωνοϊού, ωστε να δικαιολογήσει τα προβλήματα στις πληρωμές. 

Μετά την δικαίωση του ο παίκτης θεωρείται και επισήμως ελεύθερος, με τον ίδιο τον σύλλογο όμως  να υποστηρίζει πως ο παίκτης δεν έπραξε σωστά προσφεύοντας και διεκδικόντας τα δεδουλευμένα του και να προχωρά με την σειρά του σε καταγγελία στην FIFA.  
Η Ιντεπεντιέντε αξιώνει λοιπόν το ποσό των 8 εκ. ευρώ από την ομάδα που θα εμπλακεί στην υπόθεση απόκτησης του, ενώ ζητάει μάλιστα και αποκλεισμό 6 μηνών για τον ποδοσφαιριστή.

Από την άλλη πλευρά, ο ποδοσφαιριστής καταγγέλει την Ιντεπεντιέντε για οικονομική τρομοκρατία και εκβιασμό, δημοσιεύοντας τις πληροφορίες στα social media. 

“Θελουν να κάνουν τις ομάδες που ενδιαφέρονται για μένα να φοβηθούν. Αυτό είναι επικοινωνιακή τρομοκρατία. Δεν ξέρω αν θα το πετυχουν, αλλά η κατάστασή μου είναι δύσκολη. Δεν χρειάζεται να είναι κανείς δικηγόρος για να καταλάβει πως αν μία ομάδα δεν σε πληρώνει για 8 μήνες, έχει το κάθε δικαίωμα να παραπονεθείς. Αν αυτό με εμποδίζει να συνεχίσω την καριέρα μου μέχρι να συμφωνήσει η FIFA, τότε θα περιμένω. Δεν φαίνεται δίκαιο να χαρίσω τη δουλειά μου ή τα χρήματα της οικογένειάς μου στο πλαίσιο του εκβιασμού”.

Προτεινόμενα Άρθρα