Τα… νερά του Γιαταρά και η επιλογή του Μάνου

από Νίκος Παπαδόπουλος

Σε μία εβδομάδα ακριβώς είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση του ΑΡΗ για την νέα σεζόν και οι επαφές για τις βασικές κινήσεις της ομάδας κορυφώνονται.

Παράλληλα βέβαια σε δεύτερο πλάνο υπάρχουν και οι δεύτερες επιλογές, οι οποίες θα πάρουν σειρά εφόσον αρχίσει να σχηματοποιείται ο κορμός της βασικής ενδεκάδας. 

Ανάμεσα σε αυτές βρίσκεται και ο δεύτερος επιθετικός τον οποίο θέλει να αποκτήσει ο ΑΡΗΣ, για να πλαισιώσει την βασική επιλογή στην συγκεκριμένη θέση. 

Ο Μοχάμεντ Γιαταρά έχει κριθεί εδώ και καιρό ως μία πολύ καλή λύση για αυτόν τον ρόλο. Μόνο που παραμένει στάσιμη, παρά τις διαπραγματεύσεις, αφού υπάρχει ακόμα διαφορά στο οικονομικό (ο ΑΡΗΣ θέλει να τον “ρίξει” κάτω απο τις 200 χιλιάδες και κοντά στις 150) και ο παίκτης κάνει… νερά, αντιπαραθέτοντας προτάσεις που έχει από άλλες χώρες. 

Για τον λόγο αυτόν οι “κιτρινόμαυροι” έχουν κι άλλες επιλογές στην λίστα τους, όπως αυτή του Δημήτρη Μάνου. Για τον παίκτη υπάρχουν θετικές απόψεις εντός της ομάδας αλλά και κάποια ερωτηματικά εάν μπορεί να ανταποκριθεί στον συγκεκριμένο ρόλο. Είναι όμως μία επιλογή, την οποία ο ΑΡΗΣ δεν αποκλείεται να προχωρήσει εάν τελικά δεν δει τον Γιαταρά να ρίχνει νερό στο κρασί του και όταν προχωρήσει στο κομμάτι της στελέχωσης του πάγκου του. 

Προτεινόμενα Άρθρα