Περνάει στα χέρια της Friedkin Group η Ρόμα

Αλλάζει ιδιοκτήτη η Ρόμα, επηρεάζεται και η Νιουκάστλ

Περνάει στα χέρια της Friedkin Group η Ρόμα, με τον Τζέιμς Παλότα να αποχωρεί και να ετοιμάζεται να κάνει μπάσιμο στη Νιουκάστλ.

Ντόμινο εξελίξεων στα διοικητικά της Ρόμα που ενδέχεται να επηρεάσει και τη Νιουκάστλ

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ιταλικά Μέσα, η Ρόμα είναι έτοιμη να αλλάξει χέρια στο ιδιοκτησιακό της καθεστώς! Η Friedkin Group προσφέρει 600 εκατ. ευρώ στον Τζέιμς Παλότα για την αγορά των μετοχών και οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά στο να πραγματοποιηθεί το deal.

Την ίδια ώρα, ο Αμερικανός επιχειρηματίας, Τζέιμς Παλότα, αναμένεται να αποχωρήσει από τα ηνία του συλλόγου, αλλά μοιάζει πολύ πιθανό να παραμείνει στο ποδόσφαιρο. Και αυτό διότι η “corriere dello sport” υποστηρίζει πως ο Παλότα σκέφτεται σοβαρά να κάνει μπάσιμο στην Premier League και στη Νιουκάστλ, μετά το ναυάγιο της απόκτησης των μετοχών της αγγλικής ομάδας από τους Σαουδάραβες.

Hamilton: "Η καρδιά μου σχεδόν σταμάτησε να χτυπά"
Προηγούμενο άρθρο Hamilton: "Η καρδιά μου σχεδόν σταμάτησε να χτυπά"
Επόμενο άρθρο Στον… αέρα ο Κόντε στην Ίντερ – Φημολογία για Αλέγκρι
Στον… αέρα ο Κόντε στην Ίντερ – Φημολογία για Αλέγκρι

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News