Μπακ: Στις επιλογές και ο Χουλτ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το αριστερό άκρο της άμυνας απασχολεί έντονα τους ανθρώπους του ΑΡΗ, αφού θέλουν να προχωρήσουν σε μία προσεκτική επιλογή.

Η εύρεση ενός φουλ μπακ με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά δεν αποδεικνύεται τόσο εύκολη υπόθεση, ωστόσο υπάρχουν επιλογές που εξετάζουν οι άνθρωποι της ομάδας και το επόμενο διάστημα θα πάρουν τις τελικές τους αποφάσεις, 

Αυτές προέρχονται κυρίως από την αγορά του εξωτερικού αλλά και την Ελλάδα, με τον Νίκλας Χουλτ να εντάσσεται στις εν Ελλάδι επιλογές των “κιτρινόμαυρων”, σύμφωνα με πληροφορίες του AllAboutARIS. 

Ο 30χρονος Σουηδός φουλ μπακ αποχώρησε από την ΑΕΚ και βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του, με τον ΑΡΗ να βλέπει με καλό μάτι την περίπτωσή του για την θέση του αριστερού μπακ, αλλά έχοντας και συγκεκριμένες δυσκολίες να αντιμετωπίσει.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι με την πλευρά του Χουλτ έχει υπάρξει ήδη επαφή και εντοπίζεται σημαντική οικονομική διαφορά, με τον ποδοσφαιριστή να ζητάει πάνω από 300 χιλιάδες ευρώ την ώρα που φέρεται να έχει στα χέρια του προτάσεις και από την Τουρκία. 

Ο ΑΡΗΣ μπορεί να φτάσει σίγουρα σε ένα ποσό λίγο πιο πάνω από τις 250 χιλιάδες ευρώ και μένει πλέον να φανεί εάν θα… βρεθούν οι δύο πλευρές όσον αφορά το οικονομικό. Κάτι το οποίο για να γίνει, θα πρέπει να… πέσει λίγο ο ποδοσφαιριστής. Διαφορετικά, θεωρείται δύσκολο να προχωρήσει η περίπτωσή του. 

Την ίδια ώρα βέβαια στην Αλκμήνης εξετάζουν κι άλλες επιλογές τις οποίες έχουν επίσης στις πρώτες θέσεις της λίστας τους για την συγκεκριμένη θέση.

Προτεινόμενα Άρθρα