Έπαιξε μπαλάρα, αγχώθηκε αλλά προκρίθηκε στα ημιτελικά η Ίντερ!

από Γιώργος Γκάτος

Γιατί είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του Europa League, έδειξε η Ίντερ!

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες φετινές της εμφανίσεις και πέταξε εκτός συνέχειας του Europa League την Λεβερκούζεν, πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό 2-1. Φτωχό το σκορ βάσει των ευκαιριών των Μιλανέζων, μπορούσαν κι άλλα γκολ και να καθαρίσουν πιο εύκολα το ματς και να μην έχουν άγχος μέχρι το τελικό σφύριγμα.

Στα ημιτελικά της διοργάνωσης, πλέον, η Ίντερ που θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του Σαχτάρ Ντόνετσκ-Βασιλεία, ιστορικό ρεκόρ στη διοργάνωση ο Ρομέλου Λουκάκου καθώς έγινε ο μόνος ποδοσφαιριστής που σκοράρει για εννιά διαδοχικά παιχνίδια!

Με διάθεση να κυριαρχήσει στο γήπεδο μπήκε στο ματς η Ίντερ, με τους παίκτες του Κόντε να πραγματοποιούν ίσως την καλύτερή τους φετινή εμφάνιση σε ημίχρονο. Γρήγορη και καλή κυκλοφορία της μπάλας, συνεργασίας και ευκαιρίες στην αντίπαλη περιοχή. Αυτή η υπεροχή μετατράπηκε σε γκολ για την Ίντερ με τη συμπλήρωση ενός τετάρτου αγώνα, όταν η μπάλα στρώθηκε στον Μπαρέλα που έπιασε το σουτ στο εξωτερικό, πέρασε από όλους τους αντιπάλους και κατέληξε στα δίχτυα του Χραντέτσκι για το 1-0.

Προτεινόμενα Άρθρα