"Έχει βελτιωθεί πολύ ο Μάνος – Σημαντική δουλειά από Καρυπίδη-Χαριστέα"

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Όλα όσα ανέφερε ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΡΗ

Ο Μπάμπης Παυλίδης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή AllAboutARIS ON AIR και τον Libero 107,4 FM,

Αναλυτικά ανέφερε:

Για την πορεία της καριέρας του:

“Αυτη την στιγμή βρίσκομαι στην Αθήνα, στον Απόλλωνα Σμύρνης, θα δείξει τι θα γίνει στο μέλλον. Όλοι περιμένουμε την αναδάρθρωση. Το ποδοσφαιρο στην Ελλάδα είναι αρκετά δύσκολο αυτή την περίοδο στην Ελλάδα, και περιμενουμε ν δούμε. Δεν ολοκληρώθηκε καμία από τις κατηγορίες εκτό της Superleague. Ας ελπίσουμε πως μετά τον 15Αυγουστο θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες. “

Για το πέρασμα του από τον ΑΡΗ:

“Αξέχαστες οι χρονιές μου με τον ΑΡΗ. Άξιζε τον κόπο ότι κάναμε για αυτη την ομάδα. Όταν βρίσκεσαι σε έναν σύλλογο όπως ο ΑΡΗΣ δεν χάνεσαι, ότι και να γίνει. Βάλαμε πλάτη για να φτάση η ομάδα εδώ που βρίσκεται, να διεκδικεί Ευρώπη, κύπελλο και πρώτεςθέσεις. Άξιζε τον κόπο.”

Για τον ημιτελικό κόντρα στην ΑΕΚ:

“Ήταν πραγματικά άτυχος ο ΑΡΗΣ. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Τι να κάνουμε. Μέχρι το τεελυταίο δευτερόλεπτο όλα γίνονται.”

Για τον Μάνο και το τι θα του προτείνει αν τον ρωτήσει για το ενδεχόμενο μετακίνησης του στην Θεσσαλονίκη:

“Θα του πω να πάει με χίλια. Είναι καλός μου φίλος και ας χαθήκαμε τελευταία. Ο κόσμος θα τον αγαπήσει γιατί είναι παιδί ου τα δίνει όλα για την ομάδα και παίζει με ψυχή. Η ομάδα χρειάζεται έναν Έλληνα ποδοσφαιριστή που σκοράρει. Πιστεύω θα τα πάει πολύ καλά. Ο ΑΡΗΣ και οι μεγάλες ομάδες θέλουν καλές μεταγραφες και ο κόσμος περιμένει ξένους. Με έναν καλό ξένο επιθετικό ο Δημήτρης σίγουρα θα κάνει αρκετά καλά πράγματα. Είναι επιθετικός και έχει πολύ εύκολα το γκολ. Θυμάμαι όταν παίζαμε μαζί τον έκραζα για την τεχνική του κατάρτισή, όμως δούλεψε και τα τελευταία χρόνια έχει βελτιωθεί απίστευτα. Παίζει απλά εκτός περιοχής, όμως αν βρεθεί μέσα στην περιοχή θα κάνει σίγουρα γκολ.  Στο στυλ που παίζει ο προπονητής του ΑΡΗ του ταιριάζει πάρα πολύ. Συνεργάζεται πολύ με τους συμπαίκτες του και ενσωματώνεται εύκολα. Όταν έπαιζε με τον Ολυμπιακό σκόραρε εύκολα και ήταν πάρα πολύ καλός. Τίποτε δεν είναι τυχαίο στο οδόσφαιρο και την ζωή. Έχει δουλέψει αρκετά ο Δημήτρης. “

Για τον ΑΡΗ:

“Η ομάδα πέτυχε τον στόχο της Ευρώπης. Δεν ξεκίνησε τόσο καλά στην αρχή της σεζόν όμως με τον Άγγελο Χαριστέα συμμαζεύτηκε. Έγινε σημαντική δουλειά από τους Χαριστέα και Καρυπίδη στην ομάδα. Στο κύπελλο ήταν άτυχη η ομάδα με αυτό που έγινε με την ΑΕΚ. Εγώ πίστευα οτι θα έφτανε στον τελικό και θα βλέπαμε έναν τίτλο. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο όμως. 
Η ομάδα βλέπει τον σχεδιασμό της και έπειτα κινείται. Θα κάνει καλές μεταγραφές. Δεν βιάζεται και πιστύω πως ο κύριος Ένινγκ και οι Τερζής και Κικερίδης θα κάνουν τις ιδανικές επιλογές. Όλη την ημέρα είναι πάνω από παίκτες και μελετούν το ποιος ταιριάζει καλύτερα στον ΑΡΗ για να κάνουν τις σωστές κινήσεις. 

Ελπίζω του χρόνου ο ΑΡΗΣ να πάρει έναν τίτλο, για να χαμογελάσε ο κόσμος του.” 

Προτεινόμενα Άρθρα