"Παίζει" πιο… ζεστά του Γκάμα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Με το βάρος των ανθρώπων του ΑΡΗ να πέφτει πλέον περισσότερο στην επίθεση, υπάρχει και το μέτωπο του βασικού εξτρέμ πέραν της ενίσχυσης στην κορυφή της επίθεσης.

Οσο του Ματέο Γκαρσία παραμένει στάσιμο, τόσο ο ΑΡΗΣ “ψάχνεται” για μία ακόμα κίνση στα άκρα της επίθεσης, όπου ναι μεν υπάρχουν επιλογές αλλά πλην του Φετφατζίδη όχι άλλος παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά. 

Από την στιγμή που η εναλλακτική παίκτη από την Ευρώπη δεν φαίνεται να προχωράει, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι κερδίζει κι άλλο έδαφος εκείνη του Μπρούνο Γκάμα. 

Οι άνθρωποι του ΑΡΗ δεν ήταν ποτέ αρνητικοί στην προοπτική να συνεχίσει ο Πορτογάλος. Και τώρα το σκέφτονται ακόμα περισσότερο. Αλλά με συγκεκριμένες προϋποθέσεις όπως έχουμε σημειώσει και σε προηγούμενο ρεπορτάζ. 

Ο Ιβηρας άσσος παραμένει πρόθυμος να ρίξει τις απαιτήσεις του και αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι “κιτρινόμαυροι” να “βλέπουν” πλέον ακόμα πιο ζεστά την περίπτωσή του. Αυτές όωμς αν δεν πέσουν κάτω από τις 300 χιλιάδες ευρώ πρέπει να είναι τουλάχιστον μέχρι εκεί και ίσως με ένα μονοετές συμβόλαιο.

Προτεινόμενα Άρθρα