Προχωράει με Κότσαρη και… Έμαν

από Νίκος Παπαδόπουλος

Με τον Κριστιάν Λόπεζ έτοιμο να μπει στο αεροπλάνο και τον Μπρούνο Γκάμα να συνεχίζει την νέα σεζόν, σιγά-σιγά… έρχονται στο προσκήνιο οι συμπληρωματικές κινήσεις του ΑΡΗ.

Σε αυτές εντάσσεται η προσθήκη ενός ακόμη τερματοφύλακα και όπως όλα δείχνουν αυτός θα είναι ο Κωνσταντίνος Κότσαρης, την περίπτωση του οποίου είχε αποκαλύψει το AllAboutARIS. 

Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν κατασταλάξει στην περίπτωση του 24χρονου πορτιέρε, για να πλαισιώσει τον Χουλιάν Κουέστα και όχι μόνο!

Τα πλάνα των ανθρώπων του ΑΡΗ φαίνεται να αλλάζουν για τον Φάμπιαν Έμαν. Με δεδομένο μάλιστα ότι δεν μπορεί να παραχωρηθεί δανεικός, στην Αλκμήνης φαίνεται ότι αναθεώρησαν για τον Αυστριακό και έτσι εκτός απροόπτου θα παραμείνει στο ρόστερ, παλεύοντας για την δεύτερη θέση στον “άσο” με τον Κοτσάρη.

Στην τριάδα δεν αποκλείεται να βρίσκεται και ο Κώστας Κυριαζής. Ο “μικρός” συμμετέχει στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών και αφήνει θετικές εντυπώσεις, κερδίζοντας πόντους για την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου.

Οσον αφορά το τέρμα, μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να υπάρξουν ανακοινώσεις όσον αφορά και τον Γιώργο Καντιμοίρη. Ο 37χρονος θα επιστρέψει στην ομάδα και μένει να διευκρινιστεί ο τρόπος με τον οποίο θα γίνει αυτό.

Προτεινόμενα Άρθρα