Δεν… κρατιέται ο Λόπεθ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Υπογραφές δεν έχουν πέσει, ανακοινώσεις δεν υπάρχουν όμως ο Κριστιάν Λόπεθ θεωρείται ήδη ο βασικός επιθετικός του ΑΡΗ για την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία και το μόνο που μένει είναι να έρθει ο Ισπανός στην Θεσσαλονίκη ώστε να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες και να πάρουν σειρά οι ανακοινώσεις. 

Ο 31χρονος επιθετικός αναμένεται μέσα στο Σαββατοκύριακο στην Θεσσαλονίκη και ίσως προλάβει κάποιες από τις τελευταίες ημέρες της προετοιμασίας του ΑΡΗ στα 3-5 Πηγάδια. 

Φαίνεται πάντως ότι ο Λόπεθ δεν… κρατιέται, αφού ζήτησε από τους ανθρώπους του ΑΡΗ εξτρά πρόγραμμα για να ακολουθήσει μέχρι να μπει στο αεροπλάνο για να έρθει στην Θεσσαλονίκη. 

Να σημειωθεί βέβαια ότι ο παίκτης το τελευταίο διάστημα ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων στην Ισπανία, όπου και βρίσκεται, αλλά σίγουρα θα χρειαστεί λίγο χρόνο μέχρι να… φτάσει το επίπεδο των υπόλοιπων αυτήν την στιγμή στην ομάδα. 

Το θετικό πάντως στην περίπτωσή του είναι ότι μέχρι και πριν έναν μήνα ήταν σε αγωνιστικό ρυθμό λόγω των υποχρεώσεων της Λας Πάλμας. Κάτι που μέτρησε, μεταξύ άλλων, ώστε οι άνθρωποι του ΑΡΗ να καταλήξουν στην περίπτωσή του.

Προτεινόμενα Άρθρα