Μπαγκαλιάνης: "Με βοήθησαν τα παιχνίδια των play offs, διαθέτουμε άμυνα με πάθος"

από AllAboutARIS

Είναι η χρονιά του και το πιστεύει. Ο Πέτρος Μπαγκαλιάνης σε συνέντευξή του στα 3-5 Πηγάδια αναφέρθηκε στην εμπειρία και την αυτοπεποίθηση που αποκτάει, τα παιχνίδια των play off που τον βοήθησαν και την τετράδα γεμάτη πάθος που χτίζουν στην άμυνα.

“Πλέον δεν θεωρούμε μικρός. Τα παιχνίδια των πλέι οφ με βοήθησαν πολύ. Δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για να καταφέρω να βρίσκομαι στο ρόστερ.”

Για την τετράδα που απαρτίζουν στην άμυνα: “Δυνατή τετράδα στην άμυνα, με πάθος. Γνώρισα τον Τόνι ο οποίος φαίνεται πολύ παθιασμένος. Έχουμε ψηλά κορμιά, πιστεύω θα ανταποκριθούμε σωστά.”

Για το χθεσινό φιλικό: “Αυτά τα παιχνίδια είναι για να προσαρμοστούμε, είναι μάθημα, δεν κρατάω από τον αντίπαλο τίποτα αλλά από εμάς ότι δείξαμε πως μπορούμε να παίξουμε την μπάλα κάτω και με πάθος, παρά τις αντιξοότητες του αγωνιστικού χώρου”

Για το οικογενειακό κλίμα: “Προσφέρουμε στους νέους με το που έρχονται ότι μπορούν να βασίζονται σε εμάς, ότι είμαστε μια οικογένεια, χωρίς αυτό δεν μπορούμε να προχωρήσουμε παρακάτω. Η νέα σεζόν θα είναι πιο δύσκολη, πιο απαιτητική γιατί στοχεύουμε πιο ψηλά.”

Για το αν βοήθησαν στην εξέλιξή του τα παιχνίδια που πήρε στα πλέι οφ: “100%. Αυτά τα παιχνίδια με βοήθησαν, ήταν οδηγός μου γιατί έπαιξα με αντιπάλους πολύ δυνατούς. Σαν ΑΡΗΣ πας μόνο για την νίκη και αυτό με βοήθησε για να είμαι έτοιμος στην προετοιμασία.”

Για την εμπειρία που αποκτάει: “Αυτή η χρονιά πίστευα ότι θα είναι η χρονιά μου. Ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία. Γι’αυτό και δεν ήμουν ψαρωμένος.”

“Προετοιμασία είναι ξεκάθαρα κούραση, πόνος αλλά είναι αναγκαία για να βγάλεις την χρονιά”

Για τον Ένινγκ: “Ο κόουτς δείχνει στην προετοιμασία ότι θέλει να έχουμε ενεργό ρόλο και να είμαστε έτοιμοι για τη σεζόν”

Για τον Ρόουζ που τον “πείραζε” κατά την συνέντευξη: “Πολύ καλό παιδί, έξυπνος”

Προτεινόμενα Άρθρα