Η… ανατροπή στον "άσο" και οι νέες αναζητήσεις

από Νίκος Παπαδόπουλος

Οι μεταγραφικές περίοδοι αποτελούν διαστήματα όπου τα πάντα μπορούν να ανατραπούν μέσα σε ένα 24ωρο. Οπως για παράδειγμα με την θέση του τερματοφύλακα στον ΑΡΗ.

Μέχρι και πριν λίγες μέρες οι άνθρωποι της ομάδας έδειχναν να έχουν καταλήξει στον Κώστα Κότσαρη, διατηρώντας παράλληλα στο ρόστερ και τον Φάμπιαν Έμαν. Τα πράγματα όμως δείχνουν να αλλάζουν εκ νέου. 

Η κακή εμφάνιση του Αυστριακού στο προχθεσινό φιλικό είχε ως αποτέλεσμα να χάσει σημαντικό έδαφος το ενδεχόμενο παραμονής του. Την ίδια ώρα οι δεύτερες σκέψεις για τον Κότσαρη επανήλθαν στο εσωτερικό της ομάδας, με την περίπτωσή του να παραμένει στο τραπέζι αλλά είναι δεδομένο ότι ο ΑΡΗΣ “ψάχνεται” εκ νέου για την θέση πίσω από τον Χουλιάν Κουέστα και μάλιστα αρκετά “ζεστά”. 

Υπάρχουν περιπτώσεις που είναι ήδη στα υπόψιν των ανθρώπων της ομάδας, όπως και άλλες που προκύπτουν συνεχώς και τις οποίες εξετάζει πιο αναλυτικά ο Άλεκος Ράντος ώστε να κάνει τις τελικές του εισηγήσεις. 

Ένα από τα ονόματα που έχουν πέσει ήδη στο τραπέζι πάντως είναι αυτό του Μπάλαζ Μέγερι, αλλά με ιδιαιτερότητες. 

Πρώτον είναι το οικονομικό και αν ο ΑΡΗΣ… σηκώνει ένα εξαψήφιο συμβόλαιο ακόμα στον “άσο”, ενώ παράλληλα παίζει ρόλο και η διάθεση του Ούγγρου για να είναι αρχικά δεύτερη επιλογή και σταδιακά να διεκδικήσει θέση βασικού. 

Προτεινόμενα Άρθρα