Οι κερδισμένοι πόντοι των "μικρών"

από Νίκος Παπαδόπουλος

Οι αλλαγές του Μίχαελ Ένινγκ κόντρα στον Πανσερραϊκό ήταν σαφώς λιγότερες σε σχέση με το πρώτο φιλικό της ομάδας. Είναι όμως άξιο αναφοράς ότι επικεντρώθηκαν στους… μικρούς.

Αν βγουν από την εξίσωση οι Μαρτίνες-Μπακούτσης, που μπήκαν στο φινάλε, όπως και ο Μπαγκαλιάνης που έχει μία σίγουρη θέση στο ρόστερ, φυσιολογικά τα βλέμματα έπεσα στους τρεις… βενιαμίν της προετοιμασίας. Τους Χατζηπιρπιρίδη, Μαρμαρίδη και Σενγκέργκη. 

Μπορεί ο ΑΡΗΣ με την είσοδο του πρώτου να έχασε τον φορ περιοχής που είχε, αλλά ο “μικρός” συνέβαλε στην καλύτερη εικόνα της ομάδας στο δεύτερο μέρος, κυρίως λόγω του γεγονότος ότι ήταν αρκετά συμμετοχικός.

Σενγκέργκης και Μαρμαρίδης ήταν επίσης θετικοί στο διάστημα που κάλυψαν τα άκρα της άμυνας, δείχνοντας και πάλι ότι πρόκεται για δύο μπακ που είναι αρκετά επιθετικά. 

Εννοείται βέβαια ότι για όλους είναι ακόμα νωρίς, αλλά μέχρι στιγμής οι “μικροί” δικαιώνουν τους ανθρώπους της ομάδας που αποφάσισαν να τους συμπεριλάβουν στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Και εφόσον συνεχίσουν έτσι, αυτόματα κερδίζουν πόντους και για την πρώτη ομάδα. 

Προτεινόμενα Άρθρα