Ο παίκτης "πρότζεκτ" και ο συνδυασμός στοιχείων

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η προσυμφωνία του ΑΡΗ με τον Αλί Αντέμ… έσκασε στα ξαφνικά, αλλά μόνο πρόσφατη δεν είναι η περίπτωσή του.

Εδώ και αρκετό καιρό συζητιέται στους… διαδρόμους της ΠΑΕ η περίπτωση ενός ταλαντούχου μέσου από χώρα των Βαλκανίων, ο οποίος θεωρείται “λαβράκι”. Δηλαδή ο Σκοπιανός χαφ. 

Στον ΑΡΗ κρατούσαν… κάτω από το ραντάρ την περίπτωσή του, περιμένοντας παράλληλα να ανοίξουν και τα σύνορα ώστε ο παίκτης να έρθει στην Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του. Κάτι που αναμένεται να γίνει άμεσα. 

Η σύγκριση με… Σιώπη και το πλεονέκτημα

Οσοι έχουν δει ή γνωρίζουν τον Αντέμ, κάνουν λόγο για έναν ταλαντούχο κεντρικό μέσο που μπορεί να εξελιχθεί σε ένα αξιόλογο πρότζεκτ για τον ΑΡΗ. 

Μάλιστα μοιάζει αρκετά στο στυλ του Μανώλη Σιώπη. Δηλαδή… πνευμόνια, τρέξιμο, κλεψίματα. Με την βασική διαφορά όμως ότι ο Αντέμ είναι καλύτερος στο τεχνικό κομμάτι. Δηλαδή μπορεί να γίνει πολύ πιο συμμετοχικός στο επιθετικό κομμάτι, αγωνιζόμενος είτε ως μονός χαφ είτε ως εσωτερικός μέσος. 

Στον ΑΡΗ πλέον περιμένουν ο ενθουσιασμός και η πίστη για τον παίκτη να αποτυπωθούν και μέσα στο γήπεδο. Και όχι σε ιδιαίτερο βάθος χρόνου αλλά στην διάρκεια της φετινής σεζόν.

Προτεινόμενα Άρθρα