"Βλέπει" Μανέ η Μπαρτσελόνα!

από Αντώνης Γκάτζιος

Μιας και ο Λουίς Σουάρες, ετοιμάζεται να πει «αντίο» στην Μπαρτσελόνα, οι "μπλαουγκράνα" κινούνται για την αντικατάσταση του και η περίπτωση του Σαντιό Μανέ, της Λίβερπουλ εξετάζεται σοβαρά.

Οπως αναφέρει μάλιστα, η “Mundo Deportivo”, ο Σενεγαλέζος επιθετικός της Λίβερπουλ, είναι ανοικτός στο ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τους πρωταθλητές Αγγλίας, καθώς θέλει να αποκτήσει περισσότερες εμπειρίες. Βέβαια, μεταξύ άλλων τονίζεται πως ο Σενεγαλέζος δεν έχει την ίδια σχέση που είχε στην αρχή με τον Γιούργκεν Κλοπ.

“Ο Μανέ έχει αποδώσει σε μεγαλύτερο βαθμό, τη σεζόν που μας πέρασε, σε σχέση με τους Φιρμίνο και Σαλάχ, ωστόσο δεν του δίνεται η σημασία που του αξίζει, καθώς τα εύσημα πηγαίνουν σε άλλους”, συνεχίζει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της καταλανικής εφημερίδας.

Ο έμπειρος επιθετικός, προτάθηκε στους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα κι αυτοί εξετάζουν σε μεγάλο βαθμό την περίπτωση του. Μάλιστα, σημαντικό ρόλο για την ενδεχόμενη απόκτηση του Μανέ, από τους “μπλαουγκράνα” παίζει και η παρουσία του Ρόναλντ Κούμαν, στην τεχνική ηγεσία του ισπανικού συλλόγου.
 
Κι αυτό διότι στο παρελθόν, Μανέ και Κούμαν,είχαν άριστη συνεργασία στην Σάουθάμπτον, πριν πάρει μεταγραφή στους “Reds” ο 28χρονος επιθετικός. Πάντως η υπόθεση μεταγραφής του για την Μπάρτσα, δεν θα είναι εύκολη, καθώς η Λίβερπουλ δεν είναι διατεθειμένη να τον παραχωρήσει για λιγότερο από 120 εκατομμύρια ευρώ.

Πηγή: gazzetta.gr

Προτεινόμενα Άρθρα