Με μπροστάρη τον Χαριστέα, ο ΑΡΗΣ πέρασε εμφατικά από την Τούμπα (vids)

από Γιώργος Γκάτος

Ο ΑΡΗΣ έστειλε το μήνυμα του από την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με εκκωφαντικό τρόπο

Στις “ρομαντικές” εποχές του Ελληνικού ποδοσφαίρου, ο ΑΡΗΣ ταξίδεψε στη Τούμπα μαζί με 7000 οπαδούς του που επιθυμούσαν μια μεγάλη νίκη απέναντι στον τοπικό αντίπαλο τους. Αυτό που θα έβλεπαν σε λίγες ώρες, θα τους άφηνε απόλυτα ικανοποιημένους.

Ο νεαρός τότε Άγγελος Χαριστέας, με δύο προσωπικά τέρματα στο 15′ και το 54′ έδωσε ισχυρό προβάδισμα νίκης στους “Κιτρινόμαυρους” του Γιώργου Φοιρού. Ο νυν διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΑΡΗ, αποβλήθηκε μετά τον έξαλλο πανηγυρισμό τους στις κερκίδες της Τούμπας με δεύτερη κίτρινη κάρτα. 

Ο Παντελής Καφές μείωσε τότε προσωρινά σε 1-2, όμως η βραδιά άνηκε ολοκληρωτικά στον ΑΡΗ. Πρώτα ο Κουλακιώτης με γύρισμα και τραγικό λάθος του Μιχόπουλου, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-3, για να έρθει ο Μιχάλης Πανόπουλος να διαμορφώσει το ιστορικό 1-4 με τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Όλεγκ Μπλαχίν να βλέπει την πόρτα της εξόδου μόλις στη δεύτερη αγωνιστική.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ: (Όλεγκ Μπλαχίν) Μιχόπουλος, Ολιβάρες, Ζαφειρίου (55΄Καφές), Καπεταόπουλος, Κουλακιώτης, Κατσαμπής (59’ Μαχαιρίδης), Μπάντοβιτς, Φρατζέσκος, Τουρσουνίδης (45’ Κομίνχες), Νάγκμπε, Βρύζας

ΑΡΗΣ: (Γιώργος Φοιρός) Κατεργιαννάκης, Ερακ, Μητσόπουλος, Κατσιαρός, Μάντζιος, Κολτσίδας, Δαλκίδης, Κένεντι (88’ Νικολάου), Πανόπουλος, Φλόρες (85’ Βλαχούδης), Χαριστέας.

Προτεινόμενα Άρθρα