Οι δύο δρόμοι για τα στόπερ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Στις συμπληρωματικές κινήσεις που ψάχνει ο ΑΡΗΣ για την συμπλήρωση του ρόστερ, περιλαμβάνεται και εκείνη ενός κεντρικού αμυντικού.

Με δεδομένο ότι αυτήν την στιγμή υπάρχουν τέσσερις επιλογές στην συγκεκριμένη θέση, δεν υπάρχει και η βιασύνη που παρατηρείται για παράδειγμα όσον αφορά το τέρμα. Μία σχετική άνεση χρόνου που δίνει το περιθώριο για μία καλή κίνηση. 

Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν ως πρώτο στόχο την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας με έναν παίκτη ο οποίος υπό προϋποθέσεις θα μπορεί να αγωνιστεί ακόμα και ως βασικός, διεκδικώντας την θέση του δεξιού στόπερ μαζί με τον Λίντσεϊ Ρόουζ. Συν το βάθος των επιλογών, αφού η φετινή σεζόν αναμένεται να έχει αρκετά ματς, ανάλογα και με την πορεία της ομάδας στην Ευρώπη. 

Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσονται και οι επιλογές που υπάρχουν στην κορυφή της λίστας για την συγκεκριμένη θέση. Αλλιώς δεν αποκλείεται να κοιτάξει τις εναλλακτικές, όπως αυτή του Ούγκο Σόουζα. 

Οσο ο Πορτογάλος δεν βρίσκει ομάδα παραμένει μία λύση για τον ΑΡΗ και στην οποία θα στραφεί εάν δεν του βγουν οι επιλογές στις οποίες φαίνεται να δίνει προεταιρότητα τις τελευταίες μέρες.

Προτεινόμενα Άρθρα