Υπογράφει ο Ζακαρί Μπουσέ για το τέρμα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Πιθανότατα αύριο στην Θεσσαλονίκη ο παίκτης για να τελειώσει την μεταγραφή του.

Το μεταγραφικό μέτωπο του τερματοφύλακα έκλεισε οριστικά για τον ΑΡΗ, έπειτα από περίπου μία εβδομάδα… κούρσας τριών επιλογών που στο φινάλε έγιναν δύο. Και ο τελικός νικητής… Ζακαρί Μπουσέ.

Ο Γάλλος τερματοφύλακας είναι η επιλογή των ανθρώπων του ΑΡΗ για να πλαισιώσει τον Χουλιάν Κουέστα στον “άσο”, κερδίζοντας στις λεπτομέρειες τον Πολ Ίτσο.

Ο Αυστραλός, με ιταλική καταγωγή, ήταν η αρχική επιλογή αλλά στο τέλος οι “κιτρινόμαυροι” κατέληξαν στον Μπουσέ με τον οποίο υπάρχει καταρχή συμφωνία και δεν αποκλείεται να είναι στην Θεσσαλονίκη ακόμα και αύριο για να υπογράψει με τους “κιτρινόμαυρους”.

Ο παίκτης ανήκει μέχρι πρότινος στην Οσέρ, στην οποία εντάχθηκε το 2015.  Ξεκίνησε την καριέρά του από τις ακαδημίες της Χάβρης (70 συμμ.) και ήταν διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές της Γαλλίας. 

Τη σεζόν 2012-2013, σε ηλικία μόλις 19 ετών, αναδείχθηκε κορυφαίος τερματοφύλακας της Ligue 2. Μία διάκριση… εισιτήριο για το “Σαμπιονά” και την μεταγραφή του στην Τουλούζ.

Το 2015 μετακόμισε στην Οσέρ όπου ήταν βασικός μέχρι το 2018, όταν και δόθηκε δανεικος στην Ανζέ και δεν πρόλαβε τον Ντάνιελ Μαντσίνι. Πέρυσι επέστρεψε αλλά δεν βρήκε ρόλο και έτσι έμεινε ελεύθερος. 

Με την Οσέρ μέτρησε συνολικά 122 ματς -τα περισσότερα της καριέρας του με ομάδα- ενώ έχει και άλλες 31 με την Τουλούζ και τρεις με την Ανζέ.  

Προτεινόμενα Άρθρα