Σάκιτς: "Ευχαριστώ τον κόσμο για τα υπέροχα μηνύματα και τον ΑΡΗ για τη νέα πρόκληση" (pic)

από AllAboutARIS

Άκρως ικανοποιημένος με την επιλογή να έρθει στον ΑΡΗ εμφανίζεται ο Εμάνουελ Σάκιτς ο οποίος ένιωσε την ανάγκη να ευχαριστήσει άπαντες στον σύλλογο

Ο Αυστριακός εγκληματίστηκε γρήγορα με το νέο περιβάλλον και έδειξε από την αρχή ευδιάθετος στις προπονήσεις με την ομάδα. Ο Σάκιτς δηλώνει χαρούμενος για την παρουσία του στον ΑΡΗ, κάτι που θέλησε να μοιραστεί και μέσω social media.

Στην ανάρτηση που έκανε, ευχαρίστησε τον σύλλογο για τη νέα πρόκληση στη καριέρα του και τον κόσμο για τα υπέροχα μηνύματα που του έστειλε όλο αυτό το διάστημα από την έλευσή του. Το ίδιο έπραξε και για τον μάνατζέρ του.

“Ήρθε η ώρα να πω ευχαριστώ. Ευχαριστώ τον ΑΡΗ για τη νέα πρόκληση που μου πρόσφερε. Όπως και τον μάνατζέρ μου που με βοήθησε στα πάντα. Και επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους για τα υπέροχα μηνύματα που μου έστειλαν.” ανέφερε στο μήνυμά του ο Σάκιτς.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

It’s time to say thank you. Thank you @arisfc_official for the new challenge Thank you @kostas757 for everything! And thanks to the fans for the great messages I have received

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emanuel Šakić (@sakic6) στις

Προτεινόμενα Άρθρα