Arrow

από Νίκος Παπαδόπουλος

Μία από τις πιο πετυχημένες σειρές που προβαλλόταν μέχρι πέρυσι στις ΗΠΑ, ήταν το Arrow…

Για τους μυημένους και μη, ο Όλιβερ Κουίν (κεντρικός πρωταγωνιστής) γύρισε μετά από πέντε χρόνια στην πόλη του για να την σώσει. Με ένα τόξο και βέλη ως μοναδικά του όπλα.

Οσοι λοιπόν έχουν… στηρίξει αυτήν την σειρά, δεν γίνεται να μην τους ήρθε στο μυαλό όταν ο Κριστιάν Λόπεθ έβγαλε ένα… βέλος χθες από την “φαρέτρα” του και άνοιξε τον δρόμο της ανατροπής του ΑΡΗ, ερχόμενος από τον πάγκο.

Οταν η ομάδα τον είχε ανάγκη, ο Ισπανός άσσος ήταν εκεί. Ανέτοιμος και με… μπόλικη κριτική στις πλάτες του, παρά τις μόλις δύο εβδομάδες του στην ομάδα. Επιπόλαιη και πέρα για πέρα άδικη.

Μαζί με τον Μπερτόγλιο ήταν οι δύο παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο και αλλάξαν τον ρου του χθεσινού αγώνα, προσφέροντας στον ΑΡΗ πολλά παραπάνω από τρεις βαθμούς.

Με ένα σεντερφορίσιο γκολ, βοήθεια ανασταλτικά και βγάζοντας τόσο προσωπικότητα όσο και χαρακτηριστικά ηγέτη μέσα στο γήπεδο, ο Λόπεθ για την ώρα σώπασε τις φωνές που πρόλαβαν να τον αμφισβητήσουν τόσο γρήγορα.

Δεν είναι προδιαγεγραμμένο ότι η πορεία του θα είναι ανάλογη ή και καλύτερη. Μπορεί να “βγει” ως επιλογή, μπορεί και όχι. Για την ώρα όμως είναι στα… πάνω του μετά το χθεσινό γκολ. Και είναι στο χέρι του να συνεχίσει έτσι, για να φιλοδωρήσει και με άλλα… τόξα τις αντίπαλες εστίες.

Προτεινόμενα Άρθρα