Λουίς Ερνάντεθ για τα στόπερ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το κέντρο της άμυνας είναι μία από τις τελευταίες θέσεις που ο ΑΡΗΣ… καίγεται για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή.

Μετά από 1-2 περιπτώσεις που δεν προχώρησαν ο ΑΡΗΣ ρίχνει το βάρος σε παλιά αλλά και νέα ονόματα της λίστας του, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και εκείνο του Λουίς Ερνάντεθ. 

O ύψους 1,82 31χρονος αμυντικός βρίσκεται σε διαδικασία αποχώρησης από την Μάλαγα (έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024), στην προσπάθεια της να μειώσει το μπάτζετ λόγω οικονομικών προβλημάτων. 

Οι πληροφορίες του AllAboutARIS αναφέρουν ότι ο παίκτης βρίσκεται στην λίστα του ΑΡΗ και εφόσον μείνει ελεύθερος τότε οι “κιτρινόμαυροι” αναμένεται να ασχοληθούν πολύ πιο σοβαρά με την περίπτωσή του, εάν δεν αλλάξει κάτι στην πορεία. 

Ενα από τα βασικά πλεονεκτήματα του Χερνάντεζ είναι ότι μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο κέντρο της άμυνας όσο και στο δεξί άκρο. 

To who is who

Ο Ερνάντεθ ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης (35 συμμ.), όπου μάλιστα ήταν συμπαίκτης με τον Κριστιάν Λόπεθ και αγωνίστηκαν μαζί σε 24 παιχνίδια. 

Αποχώρησε από τους Μαδριλένους το 2011 και μετά από ένα εξάμηνο απραξίας συμφώνησε με την Σπόρτινγκ Χιχόν Β (11 συμμ.). Τον Ιανουάριο του 2013 πήρε το… εισιτήριο για την πρώτη ομάδα (140 συμμ.), στην οποία αγωνίστηκε μέχρι το 2016. 

Τότε ήταν που έκανε και το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, μετακομίζοντας στο Νησί για λογαριασμό της Λέστερ (9 συμμ). Στους Άγγλους όμως δεν στέριωσε και έξι μήνες μετά επέστρεψε στην Ισπανία για λογαριασμό της Μάλαγα (112 συμμ.), στην οποία ανήκει μέχει σήμερα.

Προτεινόμενα Άρθρα