Ο ΑΡΗΣ έχει δύο κλασικούς σέντερ φορ στο ρόστερ του (Λόπεθ, Μάνο) αλλά η εξέταση της περίπτωσης του Ρεζά Αζαντί δείχνει ότι η αναζήτηση δε σταματά.
Οι “κιτρινόμαυροι”, όπως ανέφερε το “tasnimnews”, εξετάζουν το ενδεχόμενο της απόκτησης του 21χρονου Ιρανού επιθετικού. Όπως γίνεται κατανοητό, σε περίπτωση που προχωρήσει το “φλερτ”, θα πρόκειται περισσότερο για επένδυση για τον ΑΡΗ. Όπως ακριβώς έγινε στην περίπτωση του 20χρονου Αλί Άντεμ.
Σαφώς οι μεταγραφικές προτεραιότητες του ΑΡΗ εστιάζονται σε άλλες θέσεις, αφού έχει δύο καθαρόαιμους σέντερ φορ, τους Κριστιάν Λόπεθ και Δημήτρη Μάνο. Όμως, αυτό εν τον εμποδίζει να κοιτάζει και το μέλλον, όπως είχε σημειώσει από τις 31/8 το AllAboutARIS. Μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει αν θα προχωρήσει η περίπτωση του Αζαντί.